PORESKI INSPEKTOR IZ ČAČKA PUŠTEN NA SLOBODU NAKON HAPŠENJA NA KOSOVU: Saslušavan više od TRI SATA zbog neplaćene kazne!

Autor:

Vesti

18.11.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poreski inspektor iz Čačka, Slaviša Nedeljković (59), bio je na putu ka selu Gojbulje u blizini Vučitrna, gde žive njegovi roditelji i rodbina njegove supruge Gordane.

PORESKI INSPEKTOR IZ ČAČKA PUŠTEN NA SLOBODU NAKON HAPŠENJA NA KOSOVU: Saslušavan više od TRI SATA zbog neplaćene kazne!

Foto: Privatna arhiva

Slaviša Nedeljković

Međutim, umesto da se sretnu sa svojim najmilijima, Slavišu je dočekalo hapšenje na punktu Jarinje.

Kako je ispričao, Slaviša je bio uhapšen oko 10.30 ujutru, kada su mu na punktu Jarinje rekli da se protiv njega vodi postupak zbog neplaćene kazne. Međutim, nakon što su ga sproveli do Kosovske Mitrovice, saopštili su mu da se tereti za navodni ratni zločin počinjen u Vučitrnu.

Nedeljković je istakao da je neposredno pre odvođenja u Prištinu, čuo razgovor dvojice vojnika ROSU koji su konstatovali da je došlo do greške. Ipak, to nije sprečilo njegovo saslušanje koje je trajalo više od tri i po sata. U tom periodu, Slaviša je bio podvrgnut brojnim pitanjima iako je istakao da je potpuno nevin.

Konačno, nakon što je saslušanje završeno, Slaviša je pušten na slobodu. U saopštenju za medije, Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije istakla je da je reagovala na vest o hapšenju poreskog inspektora.

Za Slavišu, ovo iskustvo je bilo veoma traumatično, a on se zahvalio svima koji su mu pružili podršku i pomogli u njegovom oslobađanju. Iako je dobro obrazovan i dobro govori albanski jezik, njegovo hapšenje i optužbe koje su mu stavljene nisu mu ostavile ravnodušnim.

Na kraju, srećan što je ponovo na slobodi, Slaviša se nada da se ovakve greške neće ponavljati i da će se u budućnosti raditi na jačanju odnosa između Srbije i Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading