NEOBIČAN OGLAS OSVANUO NA MREŽAMA: Dve nekretnine u Ljigu za 50.000 evra, uz to i roštilj, pušnica i pečenjara

Autor:

Vesti

04.11.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idealna za život dve porodice.

NEOBIČAN OGLAS OSVANUO NA MREŽAMA: Dve nekretnine u Ljigu za 50.000 evra, uz to i roštilj, pušnica i pečenjara

Foto: shutterstock

Ilustracija

Ljig, malo mesto nadomak Beograda, poslednjih meseci postalo je interesantna lokacija za kupovinu nekretnina.

U oglasu koji se pojavio na internetu, a prenet je i na društvenim mrežama, nudi se kuća sa pomoćnim objektima i pečenjarom za manje od 50.000 evra.


Nekretnina se nalazi u blizini pošte, prodavnica, Doma zdravlja, pumpe, kafića, osnovne škole i obdaništa, a preko puta bazena. Glavna kuća ima 100 kvadratnih metara i u funkciji je četvorosobnog stana koji je nedavno renoviran. Pored toga, tu je i druga kuća od 35 kvadrata koja je jednoiposobna. Jedan od pomoćnih objekata ima 30 kvadrata, dok se drugi koristi kao pušnica, roštilj i pečenjara.

Ono što je zanimljivo jeste da parcela poseduje dva strujomera, što je idealno za život dve porodice. U oglasu se ističe da je nekretnina uknjižena i useljiva na 6,5 ari placa, a na raspolaganju je i gradska voda.

Ovo je samo jedan od primera sve većeg interesovanja za kupovinu nekretnina van velikih gradova, posebno u doba nakon pandemije kada se mnogi okreću mirnijem i zdravijem načinu života u manjim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading