VUČIĆU JE LUDA GLAVA, POTREBNA MU JE PSIHIČKA POMOĆ! Lajavi Marko Vidojković predviđa PRIZNANJE KOSOVA, naziva predsednika FIREROM

Autor: Republika

Vesti

05.09.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisac i jedan o ko-autora emisije "Dobar, loš, zao" Marko Vidojković je na opozicionoj Novoj S brutalno izvređao predsednika Srbije psole istorijskoh sporazuma potpisanog u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Novas
Foto: Montaža

- Vučiću je potrebna psihička pomoć i nadzor u instituciji zatvorenog tipa. On je neuravnotežen. Jako nam je teško da skontamo šta se dešava u toj ludoj glavi - govorio je Vidojković na gostovanju Novoj S.

Jedan od najbritkijih jezika među opozicionom kvazi-elitom smelo tvrdi da će Srbija kad-tad priznati Kosovo, osvrnuvši se na tačku sporazuma po kojoj se odlažu na godinu dana sve aktivnosti takozvane države na polju prijema u međunarodne insitucije.

 

- Šta će se desiti posle tih godinu dana? Ovaj Firer, koga ćemo nažalost imati još godinu dana na vlasti, potpisati sporazum kojim se ukida moratorijum i posle toga mi ne sprečavamo Kosovo da ulazi u međunarodne institucije, pa tako i u UN. Vučić je izdao sve sa kojima je pravio dilove, pa će tako sada morati da nekog poljubi u zadnjicu - rekao je Vidojković.

Da podsetimo, predsednik Vučić je posle prvog dana pregovora u Vašingtonu napomenuo da je odbijena tačka 10 uzajamnog prizanja, te da su sporazumi potpisani sa SAD, a ne međusobno, čime se potvrđuje činjenica da će se srpska vlast do kraja boriti da Kosovo i Metohija ostanu u teritoriji naše zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Petra

05.09.2020 15:16

Pre svega izgleda pod hitno da je potrebna psihička pomoć Marku Vidojković jer je veoma loš prognozer da će Aleksandar Vučić priznati Kosovo. On i svi ostali već punih osam godina to priželjkuju, ali sva je sreća ta im se želja neće ostvariti.

Željko

05.09.2020 15:22

Marko Vidojković je čist primer Đilasovog opozicionaria frustriranog činjenicom da Srbija nije priznala Kosovo i da je odnela diplomatsku pobedu u Vašingtonu, pa mu preostaje samo to da iz nemoći i mržnje vređa predsednika Vučića.

Skretnicar

05.09.2020 18:48

Izvinite nešto sam slabo obavešten. Ko je taj Marko Vidojković i po čemu je poznat ???

baba

20.11.2020 01:18

@Skretnicar - Po tome što vas rani tukijem, i to kvalitetno. A vi tražite još.