STEFANOVIĆ O ODUSTAJANJU PRIŠTINE: Velika pobeda Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

22.09.2017

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle povlačenja kosovskog zahteva za članstvo u Interpolu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji će učestvovati na Generalnoj skupštini te organizacije u pekingu, potez prištinskih vlasti ocenjuje kao diplomatsku pobedu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Stefanović

- Velika diplomatska pobeda Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova je u tome što smo uspeli da ubedimo većinu kolega širom sveta da ne podrže učlanjivanje Kosova i Metohije u Interpol, jer jedino Republika Srbija, kao država koju priznaju Ujedinjene nacije, može da brani boje i da se bori protiv kriminala i korupcije, u okviru ove policijske organizacije - ističe ministar Nebojša Stefanović, prenosi RTS.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj povukao je juče kandidaturu Kosova za članstvo u Interpolu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Haradinaj je to učinio nakon što je ranije danas zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio da Priština nema dovoljno glasova da bi bila primljena u članstvo Interpola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Nina

22.09.2017 18:32

Upravo je naša diplomacka aktivnost dala rezultate.

Nena

22.09.2017 20:00

@Nina - Ne isplati im se da udju u interpol, pohapsiće im sve vodje,

Maki

23.09.2017 01:04

@Nina - Bravo, vidite da se isplati biti miran i strpljiv.

Branko

22.09.2017 18:42

Izgleda da su shvatili da ce pola njih da pohapse jer su na poternicama doticne organizacije.