VUČEVIĆ: Sramotna reakcija Đilasove stranke na 25 godina od bombardovanja NATO-a

Autor:

Vesti

24.03.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autošovinizam opozicije: Đilas optužuje Srbiju za NATO bombardovanje

VUČEVIĆ: Sramotna reakcija Đilasove stranke na 25 godina od bombardovanja NATO-a

Foto: ST/Vladimir Lukić


Povodom dana sećanja na bombardovanje SRJ 1999. godine, predstavnici prozapadne opozicije, a konkretno Dragan Đilas, su izneli kontroverzne tvrdnje optužujući Srbiju za NATO bombardovanje. Ova izjava izazvala je burne reakcije javnosti i političkih lidera.


U svom obraćanju, Dragan Đilas je okrivio Srbiju za NATO bombardovanje, ignorišući činjenicu da je tokom 78 dana bombardovanja stradalo 2.500 nedužnih ljudi, te da je infrastruktura zemlje pretrpela ozbiljne štete. Ova izjava izazvala je oštru reakciju predsednika Srpske napredne stranke, Miloša Vučevića. On je istakao da je Srbija bila žrtva agresije, te osudio opoziciju okupljenu oko Đilasa zbog njihovih sramotnih tvrdnji. Vučević je naglasio da je neophodno da se sećamo hrabrih boraca i nevinih žrtava, kao i štete koja je nanesena Srbiji tokom bombardovanja.
 

Nakon ove skandalozne izjave oglasio se i predsednik SNS-a, Miloš Vučević, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Svi se sa tugom i ogorčenjem sećamo kako je pre 25 godina NATO započeo agresiju na našu zemlju. Sećamo se naših žrtava i molimo se za njih. Svi normalni ljudi znaju da je Srbija bila žrtva agresije.

Reakcija opozicije okupljene oko Đilasa na ovaj događaj koji je obeležio naše živote je sramotna. Oni vide krivicu samo do Srbije i ne vide je u NATO agresiji. Sramotno, nisu mogli propustiti ni ovaj dan da ga oskrnave, dan kad se sećamo sa poštovanjem naših hrabrih boraca i nevinih žrtava, kao i štete koja nam je nanesena.

Nismo isti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (34)

Loading
andrija

24.03.2024 21:31

Ne postoji nista sto nije sramotno vezano za Djilasa.

Anja

24.03.2024 21:32

Opozicija traži da ćutimo i da se našim žrtvama ne poklonimo i izrazimo koliko nas boli nepravedna NATO agresija. Opozicija je banda huligana.

Binče

24.03.2024 21:34

Đilas je ovom izjavom potvrdio sebi smrt kao političara.

Marija

24.03.2024 21:37

Onda je pola sveta krivo samo zbog jednog NATO - a. Sve je ova satanska tvorevina radila za sebe i jačanje svoje ekonomije pri tom žrtvujući i svoje vojnike. Znači Đilas je sramni propalitet.