TADIĆ LIČNO IŠAO U KAMPANJU OD VRATA DO VRATA, A SADA NAPADAJU AKTIVISTE SNS! Licemerje opozicije na delu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.03.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njim akao da su događaji od pre manje od 20 godina isparili.

TADIĆ LIČNO IŠAO U KAMPANJU OD VRATA DO VRATA, A SADA NAPADAJU AKTIVISTE SNS! Licemerje opozicije na delu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Demokratska stranka

Tada aktuelni predsednik Srbije Boris Tadić tokom izborne trke za predsednika 2008. godine lično je išao od vrata do vrata i razgovarao sa građanima Beograda o drugom krugu tadašnjih izbora.

Predsednik Srbije Boris Tadić je pozvao sve građane, simpatizere i lidere demokratskih stranaka u zemlji da se ponovo "okupe zajedno" za drugi krug predsedničkih izbora i glasaju za "svoju sigurnu budućnost". Tadić je, u razgovoru sa građanima Beograda, pozvao sve da se okupe oko ideje jake i stabilne Srbije sa evropskom perspektivom - navela je tada Demokratska stranka, čiji je on bio i lider.

U isto vreme, funkcioneri stranke i članovi tadašnje Demokratske stranke koristili su istu aktivnost, čak u mnogo većem obimu. I to je tada bilo u redu! Upravo je opoziciji isparila infomracija da je lično predsednik išao i razgovarao sa ljudima dolazeći im na kućni prag, dok im danas svaka direktna aktivnost smeta.

Podsećamo, aktivisti Srpske napredne stranke juče u popodnevnim časovima verbalno i fizički napadnuti su u Ulici Kisele vode. Naime, čovek srednjih godina uputio je salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji dvadesettrogodišnjoj aktivistkinji SNS koja je sa koleginicom obilazila članove te ulice, na silu joj je oteo službenu dokumentaciju, a sve to je snimala njegova supruga. 

Nedugo zatim, u ulici Petra Škundrića 27, još jedna gospođa, takođe uz snimanje telefonom, ponižavala je, vređala, provocirala i pratila dvoje aktivista SNS, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Zvezdara.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Ena

13.03.2024 10:15

Licemeri i batinaši

Nebojša

13.03.2024 10:15

Opozicija se ne seća kakve je ona sve metode primenjivala u svojoj kampanji

Milenko

13.03.2024 10:16

Danas je problem jer je opozicija lenja. Ako oni ne rade "vrata do vrata" kampanju, onda smatraju da niko ne bi smeo to da radi.

Nataša

13.03.2024 10:16

opoziciji je bitno samo da dodju do vkasti i to je jedini cilj koji imaju i koji ce imati