"TRAGIKOMIČNO JE TO ŠTO JE TOPALKO NAJVEĆI USPEH OPOZICIJE" Smajlović jasna: Čak ni za to nisu oni zaslužni! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljiljana Smajlović rekla je da je on pao opoziciji u krilo i da je to njihov najveći uspeh u poslednjih mesec dana.

"TRAGIKOMIČNO JE TO ŠTO JE TOPALKO NAJVEĆI USPEH OPOZICIJE" Smajlović jasna: Čak ni za to nisu oni zaslužni! (VIDEO)

Foto: tanjug

Novinarka Ljiljana Smajlović, gostujući na TV Prva, istakla je da je pevač Topalko najveći uspeh opozicije, ali da čak i za taj njihov uspeh nisu oni sami zaslužni.

Na pitanje voditeljke: Zanimljivo je kako je u tom delu opozicione javnosti prava zvezda postao Topalko, Marinika Tepić je rekla da on ima dar da uveseljava narod, Vladeta Janković je rekao da je oduševljen Topalkom... Kako je došlo do toga da čovek koji je svoju karijeru napravio na Pinku, čije gašenje oni traže, on u jednom danu postane njihova zvezda?

 

 

Novinarka Ljiljana Smajlović odgovorila je da je on pao opoziciji u krilo i da je to njihov najveći uspeh u poslednjih mesec dana.

- On je pao opoziciji u krilo i tragikomično je da je to najveći uspeh opozicije u poslednjih mesec dana! A pritom ni to nije proizvod njihovog rada, truda i zalaganja. U svakom slučaju je to mnogo veći uspeh nego kad se pojave sa zahtevom da se uvedu sankcije Rusiji, što ukazuje da njih nije briga za birače, već za nekoga spolja! - rekla je Smajlović.

Podsetimo, predsednik Srbije je govoreći o toksičnom delovanju dela opozicije u političkoj borbi, on je kazao:

- Čitava njihova borba se zasniva na jednoj stvari - mi ćemo da sakrijemo da se ne vidi da nam je Đilas vođa, a vi ne možete da imate Vučića. Ja, ako me budete hteli, spreman sam da pomognem. A ja njima predlažem, ako već ne smete Đilasa da stavite, ajde onako hrabro postavite za nosioca lista Rota, Šidera, Šenaha, to je vaša lista za Beograd, a možete da dodate koga hoćete - Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno! Narod hoće one koji će da se bore za Beograd, za ljude. 

- Sve vreme su vam govorili, nemojte za njih, oni su prvosrbijanci, krezubi. Šta je potrebno da budete drugosrbijanac? Evo, kao Topalko, da kažete nešto protiv Vučića, pa makar došli iz šume. Ali, mi njih nećemo da vređamo - zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (11)

Loading
Maja

10.03.2024 08:38

Topalko zbog jednog posta preko noći posta zvezda,najveći uspeh opozicije.

Odgovori 4 14
Esa

10.03.2024 08:55

Ruzno je da Topalko pljiuje po Pinku koji ga je postavio tu gde jeste.

Odgovori 4 12
Nina

10.03.2024 08:55

Drugi uspeh na žalost nemaju.

Viktor

10.03.2024 08:56

Opozicija ne bira sredstva da bi došla na vlast, narod ih ne zanima.

Odgovori 3 11