ZA MENE NEMA VEĆEG INTERESA OD JAKE SRBIJE! Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama

Autor:

Vesti

03.03.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama su veliki poslovi i ozbiljne reforme koji će ubrzati ostvarenje naše vizije budućnosti i novog lica Srbije, rekao je Vučić.

ZA MENE NEMA VEĆEG INTERESA OD JAKE SRBIJE! Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Od izuzetnog značaja i najvećeg interesa za građane naše zemlje jeste proces približavanja jedinstvenom evropskom tržištu. Zato smo boravili u Tirani gde smo razgovarali sa predstavnicima EU o Planu rasta za Zapadni Balkan, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumiraju sedmicu koja je za nama.

 
 
 
 

- Za mene nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda i zato insistiram na tome da imamo više završenih puteva nego što smo planirali, da nastavimo sa ulaganjima u infrastrukturu, zdravstvo i nauku, da privučemo još više investicija. Uporedo sa ekonomskim jačanjem, mi čuvamo svoj slobodarski duh, nezavisnu politiku i borimo se za naš narod na KiM koji nikada nećemo ostaviti na cedilu - naglasio je Vučić.

- Pred nama su veliki poslovi i ozbiljne reforme koji će ubrzati ostvarenje naše vizije budućnosti i novog lica Srbije, a ja ću nastaviti da se borim, jače nego ikada, za svoju zemlju, za svoj grad i svoj narod - zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ana

03.03.2024 10:13

Vucic je odgovoran drzavnik, kome su interesi drzave prioritet.

Anja

03.03.2024 10:13

Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta, to je Vučićeva politika.

Ana

03.03.2024 10:14

Vucic je veliki patriota koji se bori za dobrobit svog naroda.

Binče

03.03.2024 10:14

Vučić se lavovski bori za Srbiju i narod.