ČESTITKE MINISTRA VUČEVIĆA POVODOM BOŽIĆNIH PRAZNIKA: Upućene Patrijarhu, episkopu vojnom i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Autor:

Vesti

06.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitke.

ČESTITKE MINISTRA VUČEVIĆA POVODOM BOŽIĆNIH PRAZNIKA: Upućene Patrijarhu, episkopu vojnom i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Foto: Tanjug/N. Mihailović

Miloš Vučević

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitku Njegovoj Svetosti Arhiepiskopu pećkom, Mitropolitu beogradsko-karlovačkom i Patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, episkopu vojnom gospodinu Dositeju i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti. U čestitkama se kaže:

Čestitka Njegovoj Svetosti Arhiepiskopu pećkom, Mitropolitu beogradsko-karlovačkom i Patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju

„Vaša Svetosti,

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime, Vama i hristoljubivom sveštenstvu, monaštvu i vernom narodu Srpske pravoslavne crkve, srdačno čestitam svesvetli praznik Rođenja Gospoda i spasa našega Isusa Hrista.

Uz želje da se molitveno sećate svih blagočestivih pripadnika Vojske Srbije i moleći od Bogomladenca Isusa Hrista da Vam podari dug život, dobro zdravlje i mudrost u izobilju, najsrdačnije Vas pozdravljam hrišćanskim pozdravom:

MIR BOŽIJI – HRISTOS SE RODI!“


Čestitka episkopu vojnom gospodinu Dositeju

„Vaše Preosveštenstvo,

Povodom predstojećeg praznika Roždestva Hristovog, u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime, upućujem Vam najsrdačnije čestitke.

Neka bi Vam Bogomladenac podario dobro zdravlje i mudrosti u izobilju, sa željom da i ubuduće kao Episkop vojni sa uspehom rukovodite Bogom Vam povereno vojno sveštenstvo.

Sa molbom da pomjanete u molitvama svojim našu hristoljubivu Vojsku Srbije, pozdravljam Vas radosnim hrišćanskim pozdravom:

MIR BOŽIJI – HRISTOS SE RODI!"



Čestitka pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

„Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti, srdačno čestitam predstojeće praznične dane, povodom rođenja Spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista.

S verom i nadom u Bogomladenca Hrista, ugledajući se na naše pretke, koji i u najtežim okolnostima veru sačuvaše i nama je predadoše, izražavam uverenje da ćete i dalje istrajno izvršavati poverene vam zadatke i čuvati Srbiju.

Sa iskrenom željom da u radosti, miru, blagostanju i krepkom zdravlju dočekamo svetle dane praznika Hristovog rođenja, upućujem vam sveradosni pozdrav:

MIR BOŽIJI – HRISTOS SE RODI!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (25)

Loading
Anja

06.01.2024 12:44

Srećan Badnji da i predstojeći Božić našoj zemlji i našem narodu.

Zorica

06.01.2024 12:49

Srećan Badnji dan Milošu Vučeviću.

Aleksandra

06.01.2024 13:26

Čestitke svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti! Sns još jednom pokazao svoju veličinu

Ceca

06.01.2024 13:27

Srećan Badnji dan, kao i predstojeći Božić, mir Božiji Hristos se rodi! Čestitke SNS-u kao i svim sugrađanima!