Ovo je vođa današnjeg skupa Đilasovog i Marinikinog Proglasa! Davala je SKANDALOZNE izjave o KOSOVU! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.12.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Todorović: Zašto se zalaže za prijem Kosova u UN

Ovo je vođa današnjeg skupa Đilasovog i Marinikinog Proglasa! Davala je SKANDALOZNE izjave o KOSOVU! (FOTO)

Foto: printskrin

Današnji skup Proglasa organizovala je Sofija Todorović, programska direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja se „proslavila“ izjavom da Kosovo treba da bude primljeno u UN!

Sofija Todorović, programska direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, izazvala je pažnju javnosti svojom nedavnom izjavom da Kosovo treba da bude primljeno u Ujedinjene nacije (UN).

Ova izjava je izazvala brojne reakcije i polemike, a sam čin organizovanja današnjeg skupa Proglasa dodatno je skrenuo pažnju na njen stav o ovom pitanju.

 


Stav o prijemu Kosova u UN



Sofija Todorović je istakla da je uverena da bi prijem Kosova u UN sigurno značio poboljšanje stanja ljudskih prava na Kosovu. Ovaj stav izazvao je kontroverze i postavio pitanje o odnosu prema Kosovu i Srbiji, kao i o međunarodnim odnosima u regionu.

 

Prošlost i javni nastupi



Sofija Todorović je prepoznatljiva po svojim javnim nastupima i aktivizmu u oblasti ljudskih prava. Njeni prethodni angažmani i izjave često su bili predmet pažnje javnosti, ali ova poslednja izjava o Kosovu privukla je posebnu pažnju i pokrenula brojne rasprave.


Pitanje prijema Kosova u UN i dalje ostaje tema koja izaziva žestoke rasprave i duboku podeljenost u javnosti. Stavovi kao što je onaj Sofije Todorović otvaraju prostor za dublju analizu međunarodnih odnosa, politike i ljudskih prava na Balkanu, te će ova tema sigurno ostati aktuelna u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Nebojša

30.12.2023 21:03

Svi neprijatelji Srba su se pridružili opoziciji na protestima, pošto im samo opozicija na vlasti može ostvariti mračne planove koje imaju sa Srbijom.

Milan Šurlan

31.12.2023 23:49

I posle Kundićke kundićka!