GORAN VESIĆ OSUDIO NAPADE NA DETE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Znam kako izgledaju medijske pripreme za ugrožavanje nečije bezbednosti

Autor:

Vesti

08.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih nedelja predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i njegova porodica su izloženi žestokim napadima i pretnjama.

GORAN VESIĆ OSUDIO NAPADE NA DETE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Znam kako izgledaju medijske pripreme za ugrožavanje nečije bezbednosti

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 Ovi napadi su dostigli svoj vrhunac kada su se usmerili na predsednikovog maloletnog sina, koji još uvek nije krenuo u školu. Da li je zaista potrebno da deca političara budu osuđena na večni progon i napade, samo zato što se ne slažu sa politikom njihovog oca?

Pvim povodom oglasio se i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić čije saopštenje prenosimo u celosti: 

Za svojih više od 30 godina koliko se bavim politikom nisam video da su jedan političar i njegova najuža porodica toliko žestoko napadani kao što je to slučaj sa predsednikom Vučićem i njegovom porodicom. 


Sada su se napadi koncentrisali na njegovog maloletnog sina. Dete koje još uvek nije pošlo u školu. 


Da li deca predsednika Aleksandar Vučić, pa i njegovi roditelji i brat, treba da budu osuđeni na večni progon i napade samo zato što se neki ljudi ne slažu sa politikom njihovog oca, sina i brata? 


Koliko moraju da budu bolesni i puni mržnje umovi koji mogu da izmišljaju priče kako Vučićev maloletni sin uopšte ne postoji? Jel to medijska priprema koja treba da opravda ako se sutra nešto dogodi tom detetu, da to dete uopšte nije ni postojalo?! 
Zabrinut sam za bezbednost predsednika i njegove porodice, posebno dece, jer znam kako izgledaju medijske pripreme za ugrožavanje nečije bezbednosti. 


Video sam to pored Đinđića. 


Tokom medijske pripreme atentata na premijera, niko nije verovao da je on stvarno ugrožen, jer su se određeni politički krugovi tome podsmevali, a ljude poput mene, koji su upozoravali na stvarnu ugroženost premijera, nazivali teoretičarima zavere. 
Đinđićeva cela porodica bila je napadana i vređana, a odmah posle njegove smrti, sestra Zorana Đinđića bila je napadnuta fizički na ulici jer su je pojedini mediji okaraterisali kao "sestru kriminalca Đinđića". 

 

 


 

 

Zato apelujem na sve učesnike u političkom i medijskom životu Srbije, da se uzdrže od napada i mržnje. 


Svako ima pravo da ima svoje političke favorite, ali niko nema pravo da crta mete na čelu ljudima zato što pripadaju drugoj stranci ili podržavaju drugu politiku. A posebno ne nečijoj deci. 


Nadam se da će nadležni organi reagovati na ove napade i pretnje i da će postupati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima da štite život predsednika i njegove porodice štiteći time stabilnost, bezbednost i ustavni poredak Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Darko

08.11.2023 19:20

Vesić je upravu,ugrožavanje deteta i napadi na porodicu Vučić su za svaku osudu.

Divna

08.11.2023 19:22

Svaki normalan covek osudice napade na bilo cije dete.

Zvezdica

08.11.2023 19:25

Opozicija je prvo krenula u napad na majku predsednika, a sada u svoje laži uvlače i dete.

Maja

08.11.2023 19:28

Za napade na bilo ciju porodicu nema opravdanja prosto,ovo je kukavicki cin opozicije i treba da ih je sramota!