VUČIĆ OBJAVIO VIDEO-SNIMAK SA OCEM! Prvo obraćanje nakon prljave kampanje tajkunskih medija protiv njega i njegove porodice! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.11.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon užasnih napada na njegovu porodicu, preko svog Instagram profila.

VUČIĆ OBJAVIO VIDEO-SNIMAK SA OCEM! Prvo obraćanje nakon prljave kampanje tajkunskih medija protiv njega i njegove porodice! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik se obraća zajedno sa svojim ocem, koji je bio poslednja meta tajkunskih medija.

 

 

Podsetimo, televizija N1 objavila je sinoć film "Ja Aleksandar: državni gambit" u kojem su na najstrašniji način izvređali predsednika Srbije, ali i njegovu porodicu.

Tajkunski mediji ovoga puta su prešli sve granice, nakon što su objavili nakaradnu vest pod naslovom - "Albanac u Beogradu": Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?

Ovo je nažalost samo poslenja u nizu uvreda na račun predsednika Vučića. Na nišanu medija pod kontrolom bivšeg režima neretko su se nalazili članovi porodice predsednika Srbije. Iako za svoje tvrdnje nikada nisu imali dokaze, redovno su objavljivali laži u uvrede na račun porodice Vučić, sa ciljem destabilizacije zemlje i predsednika Srbije.

Od napada tajkunskih medija nisu bila pošteđena ni deca predsednika Vučića.

Rekacije ministara i premijerke

- Ovim ste sve o sebi rekli. Vi ste "profesionalni" mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška Aleksandru Vučiću i porodici Vučić. Pobedićemo - napisala je premijerka Ana Brnabić.

Đubrad najveća! Kakav neopevani šljam! Platićete za ovo i bićete i vi počišćeni na ovim izborima, filijalo Dragana Đilasa za najprljavije poslove - napisao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (83)

Loading
Ena

03.11.2023 12:08

Svi neprijatelji Srbije se ujedinjuju u napadu na Vučića. a tajkunski mediji su dotakli dno.

Мiraš

03.11.2023 12:10

За Ђиласову и Шолакову емисију немам речи тј немам адекватну реч за такву бљувотину. Србија је уз Вучића и његову породицу,још више и још јаче.

Vesna

03.11.2023 12:10

Sramni napadi na Vučića i njegovu porodicu ne prestaju od strane opozicije.

Milka

03.11.2023 12:11

Koliko prljavo igraju ovi iz opozicije da to nije normalno