"PUTUJEM U NJUJORK!" Vučić otkrio svoje planove - BORBA SE NASTAVLJA!

Autor:

Vesti

11.10.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je otkrio svoje planove.

"PUTUJEM U NJUJORK!" Vučić otkrio svoje planove - BORBA SE NASTAVLJA!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa srpskim patrijarhom gospodinom Porfirijem i predsednicom Republike Srpske, Željkom Cvijanović, svečano je obeležio 45 godina Instituta za Kardiovaskularne Bolesti "Dedinje". Svečanost se odigrala u prelepom okruženju hotela "Metropol Palas" u Beogradu.

Ceremonija je počela podnevnim izvođenjem himne "Bože pravde", nakon čega su prisutni imali priliku da prisustvuju projekciji filma koji je detaljno prikazao nastanak i impresivan razvoj Instituta za Kardiovaskularne Bolesti "Dedinje" tokom proteklih četiri i po decenije.

- Putujem u Njujork, biću na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 23. oktobra - naveo je predsednik. 

Predsednik Vučić, koji se pridružio ovom značajnom događaju, istakao je važnost rada Instituta i njegov doprinos zdravstvu i naučnom istraživanju u Srbiji. Takođe je najavio svoje planove za budućnost, uključujući i prisustvovanje sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koja je zakazana za 23. oktobar. Ova sednica obećava važne rasprave o globalnim pitanjima i regionalnoj bezbednosti.

Institut za Kardiovaskularne Bolesti "Dedinje" ima dugu i bogatu istoriju pružanja vrhunske medicinske usluge i obavljanja istraživanja u oblasti kardiovaskularnih bolesti. Njihov doprinos zdravlju nacije prepoznat je i cenjen kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (36)

Loading
Nenad

11.10.2023 13:27

Srećan vam rad i srećan vam put Predsedniče i neka vam je zdravlja sreće i dragi Bog sa vama uvek.

sanja

11.10.2023 13:35

Svi smo uz Vucica i polazemo nade u to da ce uspeti u borbi koja je protiv nase zemlje i nase teritorije. Da ce im staviti do znanja kakva je situacija zapravo i da ce shvatiti da moraju Kurtija sankcionisati ako zele mir u regionu.

milan

11.10.2023 13:36

Na Vucicu je teska borba, jer i pored svih dokaza koje smo izneli o nasilju nad nasim narodom velika vecina je uz Kurtija i opravdava vodjenje njegove politike.

Anica

11.10.2023 15:22

Samo hrabro predsedniče uz tebe smo!