"RADIĆEMO JOŠ JAČE ZA BUDUĆNOST SRBIJE I NAŠE DECE": Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.09.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon posete Lovćencu, Vučić je prisustvovao svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana Subotice, a ovom prilikom uručena mu je povelja počasnog građanina.

"RADIĆEMO JOŠ JAČE ZA BUDUĆNOST SRBIJE I NAŠE DECE": Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

Foto: Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je boravio u poseti Subotici, Paliću i Lovćencu.

Nakon posete Lovćencu, Vučić je prisustvovao svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana Subotice, a ovom prilikom uručena mu je povelja počasnog građanina.

On je na svom Instagram nalogu poslao snažnu poruku uz snimak današnjeg obilaska. 

- Radićemo još jače za budućnost Srbije i naše dece - napisao je predsednik u opisu snimka.

 

 

Prilikom obilaska predsednik je rekao da su promene započete pre 10 godina sada deo budućnosti i Subotice i cele Srbije koju više niko ne može da okrene ka lošem smeru.

- Imali smo hrabrosti da pre 10 godina krenemo u proces koji se nikome nije posebno dopadao, ali koji je danas deo naše istorije i budućnosti koju više niko ne može da okrene u lošijem smeru - rekao je Vučić na svečanoj sednici Skupštine grada.

Vučić je rekao da je tu nagradu trebalo da dobije i Ištvan Pastor koji iz zdravstvenih razloga ne prisustvuje svečanosti.

- Znao sam šta je to što moramo da učinimo da zadobijemo poverenje naših sugrađana Mađara, a i oni su znali šta je potrebno da učine da bi se razvilo poverenje i prijateljstvo, a danas smo već došli do toga da svim srcem navijamo jedni ya druge u sportu, svim srcem i bez zadnjih namera. To je bila osnova na osnovu čega smo mogli sve da podižemo - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (99)

Loading
Bubi

01.09.2023 21:36

Verujemo da će Vučić još jače nastaviti da se bori za našu zemlju i naš narod i ima punu podršku naroda!

Milan

01.09.2023 21:41

Grad Subotica i njeni građani su prepoznali energiju i snagu predsednika Vučića i ljudi koji rade za bolji život kako Subotice tako i cele Srbije!

Mina

01.09.2023 21:42

Bitno je kakvu budućnost ostavljamo našoj deci i zato moramo našu državu jačati i razvijati kako bi nekim budućim generacijama bilo lakše da žive i rade u Srbiji.

Mirko

01.09.2023 21:43

Subotica je prepoznala energiju i snagu predsednika Vučića i dodelila mu povelju počasnog građanina!