KAD SE ONI POJAVE, PROTESTI UTIHNU: Slobodan pad opozicije u Bačkoj Palanci

Autor:

Vesti

10.08.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje da li takvi pomagači dolaze u Bačku Palanku da ''pomažu'' onima koji protestuju ili da ih uče kako se ''postupa'' sa sugrađanima.

KAD SE ONI POJAVE, PROTESTI UTIHNU: Slobodan pad opozicije u Bačkoj Palanci

Foto: NSUZIVO.RS

Kada im se broj prisutnih na protestu u Bačkoj Palanci polako ali sigurno smanjuje, onda „nezadovoljni građani“ u pomoć zovu političare, iako kažu da protesti nisu politički obojeni.

Posle Zdravka Ponoša, Lutovca i ostalih opozicionih vođa, red da dođe u Bačku Palanku došao je i na Draganu Rakić, narodnu poslanicu iz redova Demokratske stranke.

Da to je ona ista Dragana Rakić koja je fizički i verbalno napala svoju sugrađanku kada je njenom tadašnjem lideru Draganu Đilasu postavila pitanje „da li je došao da i Vršac opljačka“?

Postavlja se pitanje da li takvi pomagači dolaze u Bačku Palanku da „pomažu“ onima koji protestuju ili da ih uče kako se „postupa“ sa sugrađanima.

Videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (16)

Loading
Jovana

10.08.2023 22:47

Opozicija je sa ovi protestima pala u svakom smislu jer se izgubila sva suština protesta.

Ana

10.08.2023 22:50

Opozicija nema podrsku gradjana.

Ana

10.08.2023 22:51

Opozicija je dotakla dno.

Milan

10.08.2023 23:00

Smesno je sto veruju da je neko na ulice izasao zbog njih od 2014-te ista prica kako se pojave tako se svi normalni razbeze.