PREDSEDNIK VUČIĆ JE SPREČIO RAT NA BALKANU! Upućena snažna poruka iz Moskve: Rusija u potpunosti podržava Srbiju

Autor:

Vesti

26.06.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Matvijenko je uputila jaku poruku predsedniku Srbije

PREDSEDNIK VUČIĆ JE SPREČIO RAT NA BALKANU! Upućena snažna poruka iz Moskve: Rusija u potpunosti podržava Srbiju

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Aleksandar Vučić

Predsednica Saveta Federacije Rusije Valentina Matvijenko poručila je da je krhki mir na Balkanu očuvan isključivo odgovornim akcijama Beograda, i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

- Samo razuman, odgovoran pristup zvaničnog Beograda i lično predsednika Aleksandra Vučića dozvoljava održavanje krhkog mira, uprkos grubim pritiscima i pretnjama spolja, pokušajima da se podstaknu protestni pokret unutar same Srbije u cilju destabilizacije zemlje pod lažnim parolama, stvaranje atmosfere neizvesnosti, uništavanja jedinstva društva i uvede ga u stanje haosa.

Zapad ne odstupa ni za jotu od ozloglašenih bogalja geopolitičkog inženjeringa, koji dovode do gubitka nezavisnosti država i, na kraju, do njihovog uništenja.

U potpunosti podržavamo rukovodstvo Srbije u održavanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje, čvrstog pridržavanja međunarodnopravnih osnova kosovskog rešenja - navela je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (92)

Loading
Danijela

26.06.2023 19:55

Rusija je pravi prijatelj Srbije.

Mona-Linic

26.06.2023 19:56

Svaka cast, to je trud i rad naseg predsednika.

Tanja

26.06.2023 19:57

Predsednik Vučić je pametan političar koji vodi Srbiju na najbolji način i brine o svom narodu. Na prvom mestu je da sačuva mir i da pomogne napaćenom narodu na Kosovu i Metohiji.

Sanja

26.06.2023 19:57

Vučić je uspeo da sačuva mir i stabilnost u regionu.