POMNO PRATIMO DOGAĐAJE NA KiM I VIDIMO ŠTA SE RADI SRBIMA! Orban: Neprihvatljivo da izbore na kojima je učestvovalo 4 odsto građana prihvati međunarodna zajednica

Autor:

Vesti

20.06.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završene sednice Strateškog saveta Srbije i Mađarske, javnosti se obratio i premijer Mađarske Viktor Orban.

POMNO PRATIMO DOGAĐAJE NA KiM I VIDIMO ŠTA SE RADI SRBIMA! Orban: Neprihvatljivo da izbore na kojima je učestvovalo 4 odsto građana prihvati međunarodna zajednica

Foto: TV Pink

Nakon sednice Strateškog saveta Srbije i Mađarske, kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Mađarske Katalin Novak, premijerka Ana Brnabić i njen mađarski kolega Viktor Orban, kao i članovi vlada dve zemlje, obratio se i Orban i prokomentarisao aktuelnu situaciju na KiM.

- Na kraju, dragi predsedniče, ja bih pomenuo jednu osetljivu stvar. Mi pratimo događaje na Kosovu i Metohiji pomno, i vidimo šta se radi Srbima. Smatram da je neprihvatljivo da izbore sa učešćem od 4 odsto prihvata međunarodna zajednica kao legalne. Mi Mađari to vidimo, i jasno nam je. A što se tiče hapšenja tri kosovska policajca, molim te dragi Aleksandre da razmislite o tome, neprijatelji jedva čekaju da naude Srbiji, to je takav predmet u kome mislim da bi bilo dobro da saslušate preporuku Mađarske i da tu trojicu Albanaca vratite Kosovu i mislim da bi vam to pomoglo da sopstvenu stvar unapredite. Zbog toga te molim to, da razmisliš - rekao je Orban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading