KAŽETE VUČIĆEV PROVOKATOR? “Nosač” lutke OBEŠENOG predsednika ne skida se sa ŠOLAKOVIH medija!

Autor:

Vesti

04.06.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Savković godinama, širom Srbije, učestvuje u svakom protestu protiv Vučića.

KAŽETE VUČIĆEV PROVOKATOR? “Nosač” lutke OBEŠENOG predsednika ne skida se sa ŠOLAKOVIH medija!

Foto: Printscreen

Osnivač agencije za proizvodnju kinematografskih dela „Alternativa“ Boško Savković uhapšen je danas jer je juče na protestu opozicije nosio obešenu lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naravno, odmah su opozicija, njihovi botovi na društvenim mrežama i tajkunski mediji optužili Vučića da je „podmetnuo“ provokatora sa obešenom lutkom, a istina je daleko od toga.

Naime, Savković je redovan gost televizija koje se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka i učesnik svih protesta širom Srbije protiv Vučića, o čemu svedoči i fotografija sa skupa „1 od 5 miliona“.

Republika

Foto: Printscreen

 

Tajkunski mediji predstavljaju ga kao uglednog reditelja i rado ga zovu u goste. Budući da je Savković osvedočeni kritičar predsednika Srbije, nameće se logično pitanje – kako ga je onda Vučić „podmetnuo“?

 

 

 

 

Još jedna bolesna laž opozicije i tajkunskih medija pala je u vodu, a očigledno je da više nije ostao ni gram stida ni srama kod onih koji svakodnevno izmišljaju laži protiv Vučića. Srećom, istina uvek ispliva na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Sanja

04.06.2023 18:19

Pa naravno da je Šolakov, opozicija samo i brani Šolakove interese.

Milica

04.06.2023 18:21

Ovo strogo sankcionisati da nekom ludaku ne padne opet na pamet nešto slično.

Milovan

04.06.2023 18:22

Ako nije njihov ,zašto su dozvolili da se nosi ta lutka,? Zašto nisu udaljili čoveka,i ogradili se javno od toga? Nego jutros prpa,šta će biti,pa odmah: okrivi vlast! Ali,okrivili Vučića i za pretnje Vučiću! Bagra

Zora

04.06.2023 18:34

Ni najmanje me ne iznenađuje što je učesnik protesta "protiv nasilja" koji bi da veša predsednika redovan gost Šolakovih medija. Ne iznenađuje me ni to što su hteli da prodaju priču kako ga je Vučić podmetnuo.