VUČIĆ SA AZERBEJDŽANSKIM MINISTROM BABAJEVIM: Odličan razgovor sa dokazanim prijateljima Srbije! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.04.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim.

VUČIĆ SA AZERBEJDŽANSKIM MINISTROM BABAJEVIM: Odličan razgovor sa dokazanim prijateljima Srbije! (FOTO)

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se ministru Azerbejdžana Sahilu Babajevu na privržensoti međunarodnom pravu, koje je pokazano glasanjem u Savetu Evrope.

- Uvek odličan razgovor sa dokazanim prijateljima Srbije o svim bitnim pitanjima od interesa za obe zemlje, daljem unapređenju bilateralnih odnosa, vojnoj saradnji, investicijama, kao i o planovima za jačanje partnerstva u oblasti turizma i energetike. Zahvalio sam ministru Babajevu i Republici Azerbejdžan na privrženosti međunarodnom pravu, koje je pokazano glasanjem u Savetu Evrope, a Srbija će takav čin zapamtiti, jer ga smatra izrazom iskrenog prijatelјstva - naveo je Vučić i dodao:


- Iskoristio sam priliku da uputim srdačne pozdrave predsedniku Ilhamu Alijevu, sa kojim ću se ubrzo ponovo sastati. Neka živi prijateljstvo.

 

 

Podsetimo, Komitet ministara Saveta Evrope na sednici održanoj u ponedeljak odlučio je da se pokrene procedura za razmatranje zahteva Kosova za prijem u tu organizaciju, a Azerbejdžan, pored Rumunije, Kipra, Španije, Gruzije i Srbije, kao i Mađarske, glasao je protiv toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (60)

Loading
Jeka

27.04.2023 10:43

Iz ovog velikog prijateljstva razvice se odlicna saradnja

jelena

27.04.2023 10:44

Vazan sastanak za nasu zemlju

Mica

27.04.2023 10:44

Vucic svuda ima prijatelje.

iva

27.04.2023 10:45

Jos jedan sastanak i razgovor u cilju napretka i uspešne saradnje sa zemljama sveta.Podrska Vucicu.