TEROR ALJBINA KURTIJA SE NASTAVLJA: Specijalci Rosu upali u dom braće Radisavljević, u kući živi i njihova stara majka - nemaju milosti ni na Veliki petak!

Autor:

Vesti

14.04.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštane ovog i okolnih sela uznemirila je akcija Rosu na Veliki petak.

TEROR ALJBINA KURTIJA SE NASTAVLJA: Specijalci Rosu upali u dom braće Radisavljević, u kući živi i njihova stara majka - nemaju milosti ni na Veliki petak!

Foto: Profimedia

Specijalci ROSU

Pripadnici Rosu, prema saznanjima beogradskih  medija, upali su u domaćinstvo braće Milojka (45) i Miljana (51) Radisavljevića u zaseoku Babudovica u opštini Zubin Potok. Kako se nezvanično saznaje, specijalci Rosu pretresaju porodičnu kuću braće u kojoj živi njihova stara majka, a patrola kosovske polciije nalazi se na ulazu u ovaj zaseok sela Bube i ne dozvoljava pristup nikome.

Meštane ovog i okolnih sela uznemirila je akcija Rosu i to na veliki hrišćanski praznik.

Za braću Miljana i Milojka imaju samo reči hvale, ističu da su ugledni i vredni domaćini koji su bogatstvo stekli svojim radom i da pomažu svojim susedima, pišu Novosti.

Još je neizvesno zašto su pripadnici Rosu upali u dom Radisavljevića ali su prema nezvaničnim saznanjima braća koji su ugledni Srbi na ovom području i ranije bili na meti napada i maltretiranja od strane tzv. kosovske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading