PRIŠTINA NE PRESTAJE DA ŠIRI LAŽI: Igraju prljavo - sraman tekst o "naoružanim Srbima na barikadama"

Autor:

Vesti

18.12.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna vest albanskih medija širi dezinformacije o Srbima na barikadama.

PRIŠTINA NE PRESTAJE DA ŠIRI LAŽI: Igraju prljavo - sraman tekst o "naoružanim Srbima na barikadama"

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen/Kosovo Online

Srbi sa Kosova i Metohije i Kfor

Potpredsedik Srpske liste Igor Simić na svom Fejsbuk profilu objavio je informaciju o još jednoj lažnoj vesti proširenoj u režiji Prištine.

- Nastavak hibridnog i informacionog rata protiv srpskog naroda u lošoj režiji Prištine - napisao je Simić u opisu linka. 

Naime, ova lažna vest albanskih medija širi dezinformacije o Srbima na barikadama koji su navodno naoružani, a koji su navodno sami na društvenim mrežama postavili snimak na kojima se učesnici barikada mogu videti sa kalašnjikovima. 

- Preko telefona slušaju čak i vesti na srpskom jeziku, dok su paketi sa natpisima Rusko-srpskog "humanitarnog” centra iz Niša presavijeni jedan na drugi pored njih - navedeno je u sramnom tekstu "Telegrafija".

Da podsetimo, Srbi sa severa Kosova i Metohije su već deveti dan na barikadama, a administrativni prelazi Jarinje i Brnjak koji su pod kontrolom tzv. kosovske policije i dalje su zatvoreni i za saobraćaj i za pešake.

Na barikadama je mirno, a građani koji se smenjuju na njima i dalje zahtevaju oslobađanje svojih sunarodnika uhapšenih poslednjih desetak dana.

Za sve to vreme iz Prištine stižu samo i jedino pretnje Srbima sa Kosova I Metohije.

Ministar unutrašnjih poslova Dželjaj Svečlja je samo jedan u nizu koji ovih dana preti Srbima ispred prištinskih institucija.

Obratio se juče putem društvenih mreža i poslao preteću poruku Srbima.

Rekao je da institucije Kosova imaju sve kapacitete da uklone barikade na severu, prenosi zubinpotok.info.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading