Jovanović pozvao na smenu Vesića i gradskog urbaniste Stojčića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.04.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider koalicije NADA, koju čine DSS i POKS, Miloš Jovanović zatražio je smenu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Jovanović pozvao na smenu Vesića i gradskog urbaniste Stojčića! (VIDEO)

Foto: printscreen

Miloš Jovanović

Gostujući na televiziji Prva Jovanović je ocenio i da, i kao političar, i kao građanski aktivista (predsednik je Društva za uređenje i ulepšavanje Krunskog venca, prim. aut.) ima razloga za nezadovoljstvo aktuelnom gradskom vlašću.

- Urbanizam naše prestonice je stoprocentno u rukama privatnog interesa. I ova gradska vlast je pokazala ili da ne želi, ili da ne ume da se sa tim izbori - rekao je Jovanović.

Kao odgovorne za takvo stanje, Jovanović je etiketirao zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog urbanistu Marka Stojčića.

Koji su Jovanovićevi argumenti, pogledajte u videu.

Podsetimo, Jovanović je na predsedničkim izborima osvojio 5,97 odsto glasova, koalicija NADA 5,39 odsto glasova na parlamentarnim izborima, a u Beogradu 6,3 odsto glasova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading