TRULA KOALICIJA HRVATA I OPOZICIJE! SAD JE SVE JASNO: Iz Zagreba stižu pohlale Ponošu, mediji ga kuju u zvezde

Autor:

Vesti

08.02.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidata Dragana Đilasa za predsednika Srbije, NATO generala Zdravka Ponoša, Hrvati kuju u zvezde.

TRULA KOALICIJA HRVATA I OPOZICIJE! SAD JE SVE JASNO: Iz Zagreba stižu pohlale Ponošu, mediji ga kuju u zvezde

Foto: printscreen

Hrvatski mediji, konkretno Telegram, objavio je hvalospev o tajkunskom kandidatu za predsednika Srbije Zdravku Ponošu.

U tekstu pod naslovom "Sudeći prema reakcijama tabloida, Vučića hvata panika od izbora. Tko je Zdravko Ponoš, Kninjanin koji bi ga mogao ugroziti" između ostalih iznete su i teze o Ponošu kao "racionalnom" političaru, koji nije "bez šansi na izborima".

Foto: printscreen

Članak o Ponošu koji je objavio hrvatski telegram

 

U svojevrsnoj odi Ponošu, Hrvatski mediji iz petnih žila se truda da izbrišu mrlje iz biografije Đilasovog kandidata, pa tako u samom tekstu nema ni slova o topljenju tenkova i uništavanju Vojske Srbije, a ne pominju se ni depeše Vikiliksa koje otkrivaju da je Ponoš NATO čovek od poverenja.

 

Republika

Foto: ST/P.Divac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Zagrebački mediji nisu propustili šansu ni da napadnu ni ministra unutrašnjih poslova i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina , koga su optužili da "radi na štetu Srbije i suseda".

Ponoš je tako zaključio da regija treba biti prioritet vanjske politike, jednako zbog interesa Srbije, ali i Srba koji žive u susjednim zemljama, da jedino politika suradnje i razumijevanja može zakopati ratne sjekire, da izjave Aleksandra Vulina redovno rade štetu svima pa i Srbima izvan Srbije i da se ne slaže s konceptom ‘srpskog svijeta’ kojeg pravilno tumači kao ideju da svi Srbi, gdje god da žive, imaju jednog vladara. Drugim riječima, imamo posla s kandidatom koji zvuči racionalno i osvježavajuće i koji doista nije bez šansi na predsjedničkim izborima, koji će evidentno biti najneizvjesniji u Vučićevoj eri - piše telegram.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading