Vučević: SNS nema dilemu da su Vulin i njegov Pokret socijalista naš najlojalniji partner

Autor:

Vesti

22.12.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da "Srpska napredna stranka nema ni promil dileme ili sumnje da je Pokret socijalista iskren i lojalan partner, ne samo koalicioni partner u smislu neke političke liste, predizborne koalicije ili postizborne koalicije, već u smislu ideoloških, patriotskih načela i ključnih opredeljenja".

Vučević: SNS nema dilemu da su Vulin i njegov Pokret socijalista naš najlojalniji partner

Foto: instagram.com/milosvucevic_gradonacelnik

Miloš Vučević

- Na tome smo kao većinski partner u ovoj zajedničkoj borbi iskreno zahvalni, pre svega gospodinu Vulinu, ali i svim ljudima iz Pokreta socijalista, koji nikada nisu odćutali istinu i koji su uvek prvi branili SNS i Aleksandra Vučića - poručio je Vučević u Novom Sadu na Pokrajinskom odboru AP Vojvodine Pokreta socijalista. 

- SNS treba što pre da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i da zajedno krenemo u tu kampanju, da krenemo u pobedničku kampanju, da krenemo u kampanju za Srbiju, da krenemo sa kampanjom za sve naše građane, da krenemo u kampanju za sve Srbe, da krenemo u kampanju za budućnost, da krenemo u kampanju za našu decu. Da krenemo u kampanju za naše unuke, ali i naše penzionere. Da krenemo u kampanju za našu zastavu, naš grb, našu himnu, da krenemo u kampanju za ono što mi jesmo, što smo bili i pre svega što ćemo biti sutra. I zato ne sumnjam da koračamo zajedno. Ključni ciljevi su nama apsolutno isti, istovrsni ili jedinstveni, a to su visoka patriotska osećanja i borba za Srbiju - naglasio je visoki funkcioner SNS-a.

Skupu Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Novom Sadu obratili su se i novi članovi PS-a iz Šida, Bečeja i Novog Bečeja koji su u partiju Aleksandra Vulina pristupili iz redova SPS-a i LSV-a. 

Oni su istakli da je ukrupnjavanje levice neophodno, a da je jedina prava i iskrena levica, levica koju predvodi i objedinjuje Aleksandar Vulin. Dodali su da svesrdno podržavaju "srpski svet" i jedinstvo svih Srba.

Novi članovi PS-a su poručili da će se još više i jače boriti za socijalnu pravdu i prava svih Srba bez obzira gde žive, dodavši da je jedino politika Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina politika koja obezbeđuje mir, stabilnost i napredak za Srbiju i sve Srbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading