KVADRAT POSLOVNOG PROSTORA U NOVOM PAZARU SKUPLJI NEGO U BEOGRADU Nekretnina na prodaju gotovo i da nema!

Autor:

Vesti

06.08.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za prostor od 88 metara kvadratnih izdvojeno je 2,05 miliona evra.

KVADRAT POSLOVNOG PROSTORA U NOVOM PAZARU SKUPLJI NEGO U BEOGRADU Nekretnina na prodaju gotovo i da nema!

Foto: Shutterstok

Novi Pazar je pored Beograda, Novog Sada i Zlatibora, doživeo "građevinski bum" pre dve godine. Nedavno je objavljena vest da je najskuplji kvadrat poslovnog prostora prodat u Novom Pazaru i to za više od 20.000, tačnije za 23.375 evra.

To znači da je za prostor od 88 metara kvadratnih izdvojeno 2.05 miliona evra. To je čak duplo viša cena od one koja je prošle godine data za poslovni prostor na Starom gradu, piše Telegraf.

Prema podacima RGZ-a najskuplji kvadrat poslovnog prostora u drugom kvartalu prošle godine prometovan je za 12.240 evra, površine 29 metara kvadratnih.

Inače, koliko god da čudi, ovo nije prvi put da Novi Pazar beleži rekordne rezultate. Još u julu 2005. godine, cena kvadrata poslovnog prostora iznosila je čak 50.000 evra u ovom gradu.

Takože, stanova na prodaju gotovo da nema, piše Telegraf. Jedan od 76 metara kvadratnih prodaje se za 164.800 evra, odnosno 2.168 evra po kvadratu, i nalazi se u samo centru grada.

Slična situacija je i sa poslovnim prostorom, pa se tako na oglasimo trenutno nudi samo jedan od 3.313 metara kvadratnih za 2.6 miliona evra.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading