MORALA DA INTERVENIŠE I POLICIJA! E OVO SE ZOVE VERIDBA! Užičanin treba da bude primer svima koji planiraju da stanu na LUDI KAMEN: Pogledajte snimak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.03.2024

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao šlag na tortu, celokupan doživljaj prosidbe upotpunjen je vatrometom koji je oduševio prolaznike i dodatno naglasio radost i sreću mladog para.

MORALA DA INTERVENIŠE I POLICIJA! E OVO SE ZOVE VERIDBA! Užičanin treba da bude primer svima koji planiraju da stanu na LUDI KAMEN: Pogledajte snimak! (VIDEO)

Foto: facebook.com/uziceoglasnatabla


Naime, u Užicu se nedavno desio neobičan događaj koji je postao tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, jedan hrabri momak odlučio je da zaprosi svoju devojku na veoma neobičan način - nasred kružnog toka.

Snimak ovog događaja brzo se proširio internetom, a uz opis "Rekla je DA", postao je pravi hit.

 

 


Prijatelji i policija kao saučesnici

Ono što ovu prosidbu čini još spektakularnijom jeste činjenica da su prijatelji mladića bili deo plana, upalivši baklje kako bi dodatno upotpunili ovaj romantični gest. Osim toga, policija je bila prisutna kako bi obezbedila kružni tok i sprečila bilo kakve potencijalne neprijatnosti tokom ovog neobičnog događaja. Saobraćaj je bio zaustavljen, a mladi par imao je priliku da uživa u ovom posebnom trenutku.

Krunisanje vatrometom

Kao šlag na tortu, celokupan doživljaj prosidbe upotpunjen je vatrometom koji je oduševio prolaznike i dodatno naglasio radost i sreću mladog para. Romantična atmosfera kružnog toka u Užicu ostavila je sve prisutne bez daha, a video ovog događaja brzo je postao viralan.

Ova neobična prosidba pokazuje da ljubav zaista može pronaći put da se iskaže na najneočekivanijim mestima, ostavljajući iza sebe nezaboravne uspomene i priču koja će se prepričavati još dugo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading