ZA SIGURAN START: Samo uz G-Drive dizel gorivo vrhunskog kvaliteta

Autor:

Vesti

07.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo visokokvalitetno gorivo obezbeđuje motoru automobila visok stepen zaštite svih delova.

ZA SIGURAN START: Samo uz G-Drive dizel gorivo vrhunskog kvaliteta

Foto: depositphotos 183383286

Niže temperature donose različite izazove za vozače dizel motora, često stavljajući na probu performanse i efikasnost njihovih automobila. Iako su dizel motori poznati po svojoj snazi i ekonomičnosti, hladni dani mogu izazvati niz problema koji utiču na njihovo funkcionisanje.

U saradnji sa ekspertima iz oblasti aditiviranih goriva, kompanija NIS razvila je G-Drive dizel gorivo, koje dizel vozilima tokom zimskih perioda vraća optimalnu funkcionalnost.

Kompleks aditiva u G-Drive dizel gorivu povećava cetanski broj, što dovodi do stabilnijeg paljenja, ravnomernijeg sagorevanja, povećanja snage motora, a doprinosi i njegovom tišem radu. Ovo premijum gorivo poboljšava opšte performanse motora i doprinosi njegovoj pouzdanosti i stabilnosti i na izuzetno niskim temperaturama.

Takođe, ovo visokokvalitetno gorivo obezbeđuje motoru automobila visok stepen zaštite svih delova. Aktivna antikorozivna komponenta eliminiše vremenom nataložene naslage nečistoća i korozije, čime pozitivno utiče na smanjenje emisije štetnih gasova i produženje radnog veka motora.

Kvalitet motornih goriva direktno utiče na njegove performanse i dugotrajnost, ali i na vaš osećaj u toku vožnje. Iskusite ugodniju i dinamičniju vožnju i budite sigurni u izdržljivost i dugotrajnost svog automobila, bez obzira na vremenske uslove.

I u hladnim danima - nema zime za vašeg dizelaša! Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i osigurajte maksimalnu efikasnost svom dizel ljubimcu u svim vremenskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading