OVAJ MUŠKARAC IZ ČAČKA IZMAMIO JE OSMEHE ŠIROM SRBIJE: Pozitivni komentari se samo nižu, pogledajte šta je uradio! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.02.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova slika je definitivno osveženje u moru negativnih vesti koje često preplavljuju društvene mreže, i pokazuje da jedna slika može izmamiti osmehe i pozitivne reakcije širom interneta.

OVAJ MUŠKARAC IZ ČAČKA IZMAMIO JE OSMEHE ŠIROM SRBIJE: Pozitivni komentari se samo nižu, pogledajte šta je uradio! (FOTO)

Foto: RINA

Današnjeg dana, društvene mreže su preplavljene simpatičnim prizorom koji dolazi pravo iz Čačka. Na slici se može videti muškarac koji gura neobična kolica namenjena za ni manje ni više nego tri bebe!

Ovaj neobični prizor izazvao je lavinu kreativnih doskočica i šaljivih komentara na društvenim mrežama, gde su korisnici iskazali oduševljenje ovom neuobičajenom situacijom.


Komentari koji prate ovu sliku su izuzetno pozitivni, a mnogi korisnici su izrazili svoje oduševljenje ovim prizorom. Jedan od komentara koji se isticao bio je onaj koji je izrazio želje za mnogo zdravlja u životu ovim malim bebama.

 

 

Takođe, bilo je i duhovitih komentara, poput onih koji su se šalili da je ovom muškarcu "potrebna C kategorija" ili da "brat kad skreće, mora da mota kao da vozi šleper". Sama slika je izazvala razneženost kod korisnika društvenih mreža, a jedan komentar je čak istakao da je ovaj muškarac svoj dug otadžbini odužio.


Ovaj neobični prizor izazvao je pažnju javnosti i pokazao da se prave vrednosti i lepota često kriju u svakodnevnim situacijama, poput ove u Čačku. Ova slika je definitivno osveženje u moru negativnih vesti koje često preplavljuju društvene mreže, i pokazuje da jedna slika može izmamiti osmehe i pozitivne reakcije širom interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lex populi

25.02.2024 18:05

Divno!