OD STRAHINJE VEĆ PET DANA NEMA NI TRAGA! Oglasio se brat mladića (31) - Evo kako napreduje potraga

Autor: D.B.

Vesti

17.01.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Strahinje Bogdanova izaziva dodatnu zabrinutost zbog činjenice da je reč o neobičnom slučaju.

OD STRAHINJE VEĆ PET DANA NEMA NI TRAGA! Oglasio se brat mladića (31) - Evo kako napreduje potraga

Foto: Facebook/Nenad Bogdanov

Zrenjaninci su već pet dana uznemireni zbog nestanka 31-godišnjeg Strahinje Bogdanova. Njegov brat je potvrdio da i dalje nema nikakvih informacija o njegovoj sudbini, te da porodica i dalje traga za njim.

"Nikada ranije se nije desilo da ode i da porodica ne zna gde je", naglasio je Strahinjin brat, izražavajući duboku zabrinutost za nestalog mladića.

Apel za pomoć

Strahinja je nestao u Zrenjaninu 13. januara u jutarnjim satima. Visok je 180 centimetara, atletski građen, a u trenutku nestanka nosio je crnu jaknu. Porodica i prijatelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Strahinji da se jave najbližoj policijskoj stanici. Apel za pomoć u potrazi za njim je upućen celoj zajednici, nadajući se da će informacije ili saznanja o njegovom položaju što pre doći do njih.

Neobičan slučaj nestanka

Nestanak Strahinje Bogdanova izaziva dodatnu zabrinutost zbog činjenice da je reč o neobičnom slučaju. Naime, njegova porodica ističe da se nikada pre nije desilo nešto slično, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije. Zrenjaninci su pokazali izuzetnu solidarnost i angažovanost u pokušaju da pruže pomoć u pronalaženju mladića, nadajući se da će se ovaj slučaj uspešno rešiti.

U iščekivanju novih informacija o nestalom Strahinji, zajednica ostaje ujedinjena u naporima da pruži podršku njegovoj porodici i doprinese rasvetljavanju ovog slučaja. Svi se nadaju da će se Strahinja uskoro vratiti kući, bezbedan i zdrav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading