MLADA PREDUZETNICA IZ IVANJICE NAPRAVILA OZBILJAN BIZNIS! Evo kako je svojim sugrađanima ulepšala praznike: Divna priča o kreativnosti i ljubavi prema Novoj godini i Božiću!

Autor: D.B.

Vesti

04.01.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija ističe da u svom radu ima veliku podršku porodice i prijatelja, koji joj ne samo pružaju inspiraciju, već često pronalaze nove materijale koje ona koristi u svojim dekoracijama.

MLADA PREDUZETNICA IZ IVANJICE NAPRAVILA OZBILJAN BIZNIS! Evo kako je svojim sugrađanima ulepšala praznike: Divna priča o kreativnosti i ljubavi prema Novoj godini i Božiću!

Foto: RINA

Mlada Ivanjičanka, Marija Pajović iz sela Roščići, pronašla je svoj poziv u pravljenju ukrasnih novogodišnjih ikebana, koje su postale izuzetno popularne tokom praznika. Iako trenutno nezaposlena, Marija je svoj hobi pretvorila u posao koji joj donosi veliku radost i uspeh.


"Sada kada nisam zaposlena i nemam nekih većih obaveza pa imam vremena da smišljam i da pravim dekoracije. Radila sam ikebane za slave i veselja, ukrašavala čaše, sveće za svadbe i tako sam došla na ideju da bih mogla i badnjake da radim", izjavila je Marija za RINU. Ova mlada preduzetnica ističe da je svoj posao proširila i na pravljenje novogodišnjih dekoracija, što je rezultiralo povećanom potražnjom za njenim proizvodima.

Marija koristi kako moderne, tako i tradicionalne elemente prilikom izrade novogodišnjih i božićnih dekoracija, stvarajući raskošne ikebane koje zadovoljavaju svačiji ukus. Pri izradi božićnih dekoracija, ova talentovana Ivanjičanka koristi prirodne materijale poput hrastovog drveta, slame, kukuruza i pšenice, dok u novogodišnje dekoracije dodaje i neke dodatne detalje kako bi ih učinila posebnim.


Kao dodatni dodatak dekoracijama, Marija pravi i mirisne sveće, koristeći boje i eterična ulja kako bi postigla željeni miris. Ove sveće su dostupne u različitim oblicima ili u teglicama, pružajući dodatni estetski i mirisni doživljaj prilikom ukrašavanja doma.


Marija ističe da u svom radu ima veliku podršku porodice i prijatelja, koji joj ne samo pružaju inspiraciju, već često pronalaze nove materijale koje ona koristi u svojim dekoracijama. Njihova podrška i angažovanje doprinose kvalitetu njenih proizvoda i širenju kreativnih ideja.

Jedna od najzanimljivijih činjenica jeste da Marija od običnog panjića stvara nestvarne dekoracije, pokazujući da sa kreativnošću i ljubavlju prema svom poslu, čak i najobičniji materijali mogu postati remek-dela. Njen trud i posvećenost prepoznati su kroz veliku potražnju za njenim proizvodima, što dodatno potvrđuje uspeh njenog poslovanja.

Iz Ivanjice stiže inspirativna priča o transformaciji hobija u uspešan posao, a Marija Pajović je dokaz da istrajnost, kreativnost i ljubav prema onome što radimo mogu rezultirati izuzetnim uspehom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading