JAVIO SE LOTO MILIONER IZ PANČEVA! Radnici koja mu je prodala srećan listić poklonio OVO!

Autor:

Vesti

02.01.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna kaže da je zbog novogodišnjeg loto izvlačenja radila i u subotu, kada inače kiosk ne radi i da je bio veliki broj uplata.

JAVIO SE LOTO MILIONER IZ PANČEVA! Radnici koja mu je prodala srećan listić poklonio OVO!

Foto: printscreen/PRVA

Vlasnici kioska "Zlatna palma" u centru Pančeva, gde je na Svetog Nikolu uplaćen loto listić sa "sedmicom" vrednom 5,1 milion evra, javili su se kao srećni dobitnici!

Kod Jasne Jelenić, koja već 30 godina radi na ovom uplatnom mestu Lutrije Srbije u Ulici Radomira Putnika, pre tačno deset godina već je uplaćen listić sa svih sedam pogodaka. Ovoga puta, osim radosti, stigla je i čast dobiti ovu impresivnu nagradu.

- Prošlog petka, pred Novu godinu, bila je velika gužva. Dolazi jedna gospođa i kaže mi: "Ovo je za vas". Bila sam iznenađena, daje mi kesu i kaže: ovo je od igrača koji je ovde uplatio "loto" na Svetog Nikolu". I ništa više ne reče. Zahvalila sam se, nasmejale smo se, rekla bih, da je nisam ranije viđala - kaže Jasna za Informer. 

Unutra je bila flaša vina, kafa i kutija kolača! Znam da dobitnici tako visokih premija ne otkrivaju svoj identitet, pa nisam insistirala da mi kaže o kome je reč. U svakom slučaju, ja svima poželim sreću, pa eto, taj me se igrač setio jer misli da sam mu bila srećne ruke. Hvala mu - dodaje ona.

Jasna kaže da je zbog novogodišnjeg loto izvlačenja radila i u subotu, kada inače kiosk ne radi i da je bio veliki broj uplata. 

- Interesovanje je, čini mi se, od Svetog Nikole veće. Pročulo se da su ovde uplaćene već dve "sedmice" pa u šali pričaju da delim sreću. Sad ću i ja redovno da igram - poručuje Jasna. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading