DVA SATA PUTUJE OD ŠKOLE DO KUĆE, A ONDA LEŽE U MOKAR I HLADAN KREVET! Mala Anđela ima samo jednu želju, da Božić dočeka u toplom domu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok većina dece želi igračke i piše pisma Deda Mrazu, Anđela čezne za toplim domom, kupatilom i svojom sobom, gde bi mogla da uči i radi domaće zadatke.

DVA SATA PUTUJE OD ŠKOLE DO KUĆE, A ONDA LEŽE U MOKAR I HLADAN KREVET! Mala Anđela ima samo jednu želju, da Božić dočeka u toplom domu! (VIDEO)

Foto: Tiktok

Dvanaestogodišnja Anđela Tanasković, koja u planini, daleko od civilizacije živi sa starim i već umornim roditeljima i sestrom, ima samo jednu želju, a to je da Božić dočeka u toplom domu, u suvom krevetu koji nije natopljen od vode koja se sliva svaki put kad padne kiša.

Iako svakoga dana do škole pešači skoro dva sata, kroz šumu, mala Anđela je skromno dete koje se gotovo nikada ne žali. U vreme praznika kada većina dece poželi igračke i piše pisma Deda Mrazu, Anđela želi topao dom, kupatilo i svoju sobu, gde bi mogla da uči i radi domaće zadatke.

 

@28jun SOS za Anđelu: Pomozimo joj ostvariti dostojanstven božić🎄 SMS: 1 na 1733 / PayPal: info@28jun.org #Serbia #balkan #fyp #viral #fypシ #humanitarian #charity ♬ original sound - 28. Jun

 

- Meni niko ne dolazi od drugara zato što sam u daljini. Putujem dva sata do škole u jednom pravcu. Treba da ustanem u pet ujutru da bih se spremila da pođem. Prolazim kroz šumu, ja se najviše plašim divljih životinja. Vukova ima puno, jer je to ipak šuma. Najviše nam fali u kući kupatilo i svoja soba. Tu bih volela da spavam, da radim domaći. Želela bih da imam svoj sto za domaći zadatak, da radim. Da mi ne bude hladno, da je toplo, da je sve sređeno. Volela bih da za Božić dobijem svoj novi prostor - kaže devojčica u video poruci.

Svaka vrsta pomoći je dobrodošla, a na fotografijama ispod teksta se mogu videti kako oni koji žele da pomognu maloj Anđeli i njenoj porodici mogu to da učine.

Republika

Foto: Tiktok

Pomoć

 

Iako je možda izlizana fraza, ali naše malo zaista nekome znači mnogo, zato budimo humani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading