SVE JE SPREMNO ZA VELIKU NOVOGODIŠNJU PENZIONERSKU PROSLAVU! Oglasio se predsednik udruženja!

Autor:

Vesti

20.12.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz bogat meni i muziku koju će izvoditi orkestar Duce Pejčića, penzioneri će ispratiti staru i dočekati novu 2024. godinu u veselju i dobrom raspoloženju.

SVE JE SPREMNO ZA VELIKU NOVOGODIŠNJU PENZIONERSKU PROSLAVU!  Oglasio se predsednik udruženja!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

U Udruženju penzionera Kruševac sve je spremno za veliku novogodišnju proslavu koja će okupiti najstarije sugrađane i njihove goste.

Ova tradicionalna proslava, koja se već godinama organizuje, privlači veliki broj penzionera, a ove godine nije izuzetak. Uz bogat meni i muziku koju će izvoditi orkestar Duce Pejčića, penzioneri će ispratiti staru i dočekati novu 2024. godinu u veselju i dobrom raspoloženju.


Predsednik Udruženja penzionera Kruševac, Milenko Mihajlović, ističe da je ova proslava samo jedan od brojnih događaja koje Udruženje organizuje tokom cele godine.

Pored novogodišnje proslave, članovi Udruženja imaju priliku da učestvuju u različitim aktivnostima kao što su izleti, edukativna predavanja, radionice i kulturno-umetnička dešavanja. Ove aktivnosti predstavljaju dokaz da treće doba ne mora biti inertno i bez aktivnosti, već da se i u zlatnim godinama može uživati u različitim programima prilagođenim njihovim interesovanjima i potrebama.



Pored organizovanja raznovrsnih događaja, Udruženje penzionera Kruševac takođe pokazuje brigu o svojim članovima koji se suočavaju sa teškoćama.

- Ovog puta, podelili smo čak 1400 paketa za penzionere sa najnižim primanjima - rekao je Mihajlović ističući svoju posvećenost pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Takođe, planiraju da posete i one članove koji zbog bolesti ili starosti nisu u mogućnosti da se aktivno uključe u aktivnosti Udruženja, kako bi im pružili podršku i pokazali da su i dalje deo zajednice.



Interesovanje za Udruženje penzionera Kruševac je u porastu, što se može videti i kroz rast broja članova koji trenutno broji oko 7 hiljada. Članarina na godišnjem nivou iznosi simboličnih 300 dinara, što čini članstvo pristupačnim i dostupnim velikom broju penzionera koji žele da se uključe u aktivnosti Udruženja i druže sa svojim vršnjacima.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading