TRUDNICA "OPELJEŠILA" MARKET ZA MILIONE DINARA! Na dnevnom nivou izlazila sa nečijom platom iz prodavnice - sumnja se da joj je muž narkoman zbog koga je ušla u KRIMINALNE VODE!

Autor:

Vesti

12.10.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnica je koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa

TRUDNICA "OPELJEŠILA" MARKET ZA MILIONE DINARA! Na dnevnom nivou izlazila sa nečijom platom iz prodavnice - sumnja se da joj je muž narkoman zbog koga je ušla u KRIMINALNE VODE!

Foto: pixabay.com

U jednom od najneočekivanijih skandala, trudnica koja je radila na kasi u marketu otkrivena je da je preko 2.2 miliona dinara tokom godine ukrala. Ova neverovatna priča izašla je na videlo kada je korisnik Redita podelio svoje iskustvo o ovom incidentu.

Prema korisnikovim izjavama, trudnica je koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa. Počela je s manjim krađama, manipulišući fiskalnim računima i prekidajući ih kako bi izbegla da se evidentira ukupan iznos prodaje. Prvobitno, to su bili iznosi od oko 1.000 dinara dnevno, ali kako je vreme prolazilo, povećavala je svoje krađe na nekoliko hiljada i na kraju čak 30.000 dinara dnevno.

 

 

Njene radnje su postale posebno problematične kada je zatrudnila. Dve nedelje pre godišnjeg popisa, otišla je na odmor, a samo dva dana pre popisa otvorila je trudničko bolovanje. Kada je popis stigao, sve je izgledalo kao greška u sistemu. Međutim, pažljiva analiza je otkrila da je roba koja je nedostajala na popisu upravo ona koju je trudnica ukrala prekidajući račune.

Iako joj je indirektno ponuđena prilika da se prijavi, prizna svoje postupke i dogovori kako će vratiti ukradeni novac, trudnica se nije odazvala. Sada je suočena s mogućom krivičnom prijavom.

Krađa od strane trudnice ostavlja otvoreno pitanje o sudbini ukradenih para. Prema izveštajima korisnika Redita, trudnica nema luksuzan način života, a novac koji je ukrala je, kako se čini, uložila u svoj dom zajedno sa svojim nevenčanim suprugom. Suprug se takođe sumnjiči da je bio saučesnik u ovim zloupotrebama, budući da se navodi da je kockar i korisnik lakih narkotika.

U situaciji gde su pare potrošene na stvari koje je teško zapleniti, ostaje da se vidi kako će se ovaj slučaj razvijati u sudnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading