ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE! Čovek iz Odžaka udario psa, pa izašao da vidi kako mu je - PAS POTPUNO NESTAO! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.09.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja i gotovo nestvarna scena dogodila se u Odžacima pre dva dana kada je meštanin naleteo na psa i udario ga.

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE! Čovek iz Odžaka udario psa, pa izašao da vidi kako mu je - PAS POTPUNO NESTAO! (FOTO)

Foto: shutterstock

On je odmah izašao iz automobila ne bi li video u kakvom je stanju pas i da li je povređen, ali onda je usledila skoro filmska scena.

- I kad mislite da ste sve već videli i čuli, eto telefonskog poziva i priče koja spada u one Verovali ili ne. Čovek je kolima udario psa na putu. Stao je da ga potraži, ali psa nigde na vidiku, ni na putu ni pored puta - piše na Fejsbuk stranici Udruzenje za zaštitu životinja "Ruka šapi".

- Onda je pogledao prednji deo kola i video ovo što i vi možete videti na prvoj slici. Pas, neverovatni srećković, proleteo je kroz naprslinu na braniku i zaglavio se u nekom međuprostoru. Izvučen je teškom mukom, ali živ i nepovređen - dodaju.

 

 

Pas, kome su dali ime Dragoljupče, sada traži svoj dom.

Dragoljupče je manji pas, možda još uvek štene, za sada miran i dobar, jede, pije, hoda, bez ikakvih problema i posledica.

Fotografije ovog psa izazvale su burne reakcije na mrežama i skoro svi su se složili da bi trebalo da se nazove Srećko, jer je ovog puta imao mnogo, mnogo sreće.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading