PORAŽAVAJUĆA SLIKA IZ NOVOG PAZARA Zbog bahatog parkiranja majka morala da PONESE dečja kolica!

Autor:

Vesti

25.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija žene koja zbog jednog automobila nije mogla da prođe trotoarom osvanula je na Instagram profilu 192.rs.

PORAŽAVAJUĆA SLIKA IZ NOVOG PAZARA Zbog bahatog parkiranja majka morala da PONESE dečja kolica!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Bahato parkiranje postalo je svakodnevnica u svim većim gradovima, a koliko ova ružna navika nesavesnih vozača može da ugrozi druge najbolje govori primer iz Novog Pazara.

Na Instagram profilu 192.rs osvanula je fotografija žene koja zbog jednog automobila nije mogla da prođe trotoarom. Umesto da kao sav normalan svet dečja kolica gura po zemlji, ona je morala da ih podigne u vis kako bi zaobišla parkirano vozilo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Evo kako majke moraju da prenose kolica zbog bahatih vozača", napisao je autor fotografije.

Ispod toga usledilo je nekoliko komentara revoltiranih građana koji su govorili da po prijavi policija mora da dođe, slika automobil i napiše kaznu vozaču.

Neki su se pitali šta bi bilo da je naišao invalid u kolicima, ali bilo je i onih koji, verovali ili ne, u ovom slučaju nisu videli ništa sporni!

-Ne vidim šta je tu bahato? Osim što nije ostavio dovoljno prostora i za žene sa kolicima! Pa 80% u svim gradovima u Srbiji se tako pola pola parkiraju! Ništa iznenađujuće, samo treba imati više obzira za mesta za pešake - stoji u jednom komentaru.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading