KINESKI LASER I PRAVO U OČI: Čovek se požalio da ga komšija špijunira dvogledom, a saveti koje je dobio su bili NEVEROVATNI

Autor:

Vesti

12.06.2023

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije korisnika društvene mreže su bile veoma dosetljive.

KINESKI LASER I PRAVO U OČI: Čovek se požalio da ga komšija špijunira dvogledom, a saveti koje je dobio su bili NEVEROVATNI

Foto: pixabay.com

Jedan korisnik Redita požalio se na ovoj društvenoj mreži na komšiju koji špijunira njegovu porodicu dvogledom i to svakodnevno, sa svoje terase udaljene nekih 150 metara.

- Naša terasa je na 5. spratu, i jedina koja se vidi iz njegovog stana, koji je na 11. spratu druge zgrade. Nije kao da ima šta da vidi, ali stvarno je neprijatno sedeti na terasi dok te neko očigledno posmatra - i to dvogledom. Da li je to što radi zabranjeno? Šta učiniti? - otkrio je on u svojoj objavi.

 

 

Komentari, odnosno "saveti", koje su mu drugi članovi Redita uputili su bili urnebesni.

Jedni su ga savetovali da "nabavi kineski laser i uperi mu pravo u oči", dok su drugi predlagali "najjaču baterijsku lampu". 

Bilo je i komičnih ličnih iskustava među komentarima, pa je jedan korisnik poručio:

Mene niko od komšija nije znao dok nisam krenuo da se šetam go pored otvorenog prozora i na terasi, sad svi "ohoho dobar dan komšija".

Naravno, bilo je i onih koji su mu zapravo davali i konstruktivne savete koji bi mu mogli pomoći u ovoj situaciji:

Nažalost gledanje dvogledom/durbinom/teleskopom nije zabranjeno niti kažnjivo. Međutim, vi sa te distance ne možete dobro da procenite da li on vas gleda dvogledom ili možda snima kamerom, a to je već zabranjeno i kažnjivo. Tako da prijavite neovlašćeno snimanje i ugrožavanje privatnosti, neće se ništa specijalno desiti, ali će mu barem policija pokucati na vrata, pa se možda i urazumi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading