PATRIJARH PAVLE PROREKAO VELIKE PROMENE: Sve hrišćane čeka veliki progon, biće veliki rat, posle kog će pobednici, Rusi i Srbi, upravljati Balkanom

Autor:

Vesti

20.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet će se suočiti s velikim zlom, zaratiće velike sile, uslediće apsolutni sunovrat, upozorio je najomiljeniji srpski patrijarh Pavle.

PATRIJARH PAVLE PROREKAO VELIKE PROMENE: Sve hrišćane čeka veliki progon, biće veliki rat, posle kog će pobednici, Rusi i Srbi, upravljati Balkanom

Foto: Tanjug/VLADIMIR DIMITRIJEVIC

Patrijarh Pavle

Spise s njegovim proročanstvima čuva nekoliko monaha koje je upravo patrijarh za života odabrao.

Jedan od njih, monah Jovan Sinđelić, otkrio je samo deo onoga što je svojom rukom napisao patrijarh Pavle.

Doći će do velikog rata, a, na koncu, Albanci će pobeći s Kosmeta, dok će Srbi i Rusi pobediti, a potom i vladati Balkanom, piše u dokumentu koji je sastavio Pavle.

VERSKI RAT

Pre ovog, konačnog, razvoja situacije, svet će se suočiti s velikim progonom. Na meti će biti svi hrišćani, pravoslavci i katolici. Monah Jovan govorio je da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

- Poslednji dani će posebno biti krizni za Srpsku pravoslavnu crkvu jer će izgubiti poštovanje vernika. Moderan stil života povući će sve tradicionalne vrednosti, a ateizam će uzeti maha. Doseljavanje islamista na teritoriju Evrope poklapa se s predviđanjima patrijarha - ukazao je monah.

TOČAK SUDBINE

U spisima su precizno navedene rute, patrijarh je čak ostavio crteže i mape kretanje koje će islamisti koristiti u svom pohodu. Neverovatno je da se te rute poklapaju s putevima kojima su se kretali azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana...

Među njima su i oni koji će zapaliti fitlj koji će zahvatiti čitav svet.

Posledice će osetiti i Srbi. Međutim, točak sudbine okrenuće se kada se u celu priču uključe Rusi. Zajedničkim snagama dva pomenuta naroda biće pobednička strana, koja će potom vladati i krojiti budućnost celog Balkana.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

 

 

Tajni amanet

Prema rečima monaha Jovana Sinđelića, patrijarhov amanet mora da ostane sakriven od očiju javnosti zbog bezbednosnih razloga. Monasi ga u tajnosti svakoga meseca prenose iz jednog manastira u drugi.

Bežanija Albanaca i povratak KiM Srbiji

Kada je reč o sudbini Kosmeta, o kojem je patrijarh govorio u svakom obraćanju, pokrajina će ponovo biti integrisana u Srbiju.

- Kosovo će biti vraćeno Srbiji jer ga, iz nekog razloga, Albanci više, jednostavno, neće hteti, a to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca iz pokrajine - preneo je patrijarhove reči monah Jovan Sinđelić, koji čuva dokumente.

Više predviđanja patrijarha Pavla čitajte u sutrašnjem broju Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
SistemTealaze

20.05.2023 21:19

Prodane duse…

SVASTA

20.05.2023 22:55

A KAD SI SE PROBUDIO.