ODRIČEM SE DECE, JA SAM OVDE ŽRTVA! Oglasio se otac koji je oblepio Vlasotince plakatima: Preživeo sam golgotu

Autor:

Vesti

02.03.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ispričao sve o situaciji koja ga je dovela do ovog čina!

ODRIČEM SE DECE, JA SAM OVDE ŽRTVA! Oglasio se otac koji je oblepio Vlasotince plakatima: Preživeo sam golgotu

Foto: Shutterstock

- Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. rođen 2013. u Leskovcu i svoje ćerke N. J, rođene 2017. godine u Leskovcu - piše na plakatu kojim je otac dvoje dece oblepio Vlasotince.

Nakon što se vest pojavila u medijima i spekulacija da bi sve moglo da bude neslana šala, oglasio se i otac i poručio: ne, nije šala.

On je za Telegraf kazao da se na taj potez odlučio iz očaja zbog porodičnih problema, navodeći detalje zamršene porodične situacije.

Janković je istakao da se u proteklom periodu razveo od supruge, da je zabrinut za svoju decu, kao i da se odselio iz Vlasotinca.Za sebe kaže da je fizički radnik, koji se tako izdržava, i da plaća alimentaciju. Kaže da nije nikoga maltretirao, već da je o žrtva.

Otkriva i da su posredi bili razni sudski postupci, te da su se u razrešenje tih situacija uključivale nadležne institucije, centar za socijalni rad, tužilaštvo, sud, ali i da bio u zatvoru.

Podsetimo, na plakatima koji su osvanuli u malom mestu na jugoistoku Srbije, stoji izjava oca da se odriče sina V. J. i ćerke N. J.

Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu", stoji na plakatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading