Milioner nikad srećnijeg izraza lica: Miškoviću ulov razgalio srce

Autor:

Vesti

12.09.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen Miroslav Mišković odmara se u Crnoj Gori u svojoj raskošnoj vili u Rosama, a definitivno najvise uživa u ribolovu.

Milioner nikad srećnijeg izraza lica: Miškoviću ulov razgalio srce

Foto: instagram

Miroslav Mišković

Poznat kao strastveni lovac na sabljarke i druge morske ribe, Mišković je u Boki ulovio kapitalca sa kojim je ponosno pozirao na svom plovilu. 

Njegova ćerka Ivana Mišković Karić  je fotografiju zadovoljnog tatice objavila na Instagramu gde pljušte čestitke i pohvale, kao i poneka šala.

Republika

Foto: instagram

Rose Crnoj Gori

Inače, jedan od najbogatijih Srba koji ima 4.500 zaposlenih nedavno je otkrio da njegova  deca  ne donase odluke u kompaniji iako su u upravnom odboru.

Republika

Foto: instagram

Miškovićeva Vila

- Model sam prepisao sa strogog Zapada da deca ne vode kompaniju. Marko ima svoj biznis kafeteriju, a Ivana je u Londonu. Možda će u kompaniji moći sutra da vide operativne poslove, ali se kompanija ne vodi zahvaljujući rodbinskim vezama - objasnio je Miroslav svoju poslovnu filozofiju.

Republika

Foto: instagram

Mišković sa ulovom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading