OGLASILI SE IZ SIGURNE KUĆE POVODOM PRESUDE TRENERU: "Ovim se šalje jeziva poruka deci i roditeljima"

Autor: Republika

Vesti

26.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koordinatorka Sigurne Kuće Vesna Stanojević ocenila je presudu izrečenu teniskom treneru Srđanu Daškoviću kao sramnu i istakla da se ovim šalje jeziva poruka deci i njihovim roditeljima.

OGLASILI SE IZ SIGURNE KUĆE POVODOM PRESUDE TRENERU: "Ovim se šalje jeziva poruka deci i roditeljima"

Foto: facebook.com/printscreen

Dašković

Teniski trener Srđan Dašković osuđen je pravosnažno na godinu dana kućnog zatvora zbog  obljube maloletne učenice na turniru u Egiptu 2014.godine.

Presuda koju je donela sudija Ivana Ramić šokirala je čitav pravosudni sistem, a koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević ocenila je ovu presudu kao sramnu te poručila da se ovim šalje jeziva poruka deci i njihovim roditeljima

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vesna Stanojević

- Ne razumem kako je sudija mogla da donese takvu presudu. Život jedne maloletnice je uništen, a okrivljeni faktički i nije osuđen jer to nije adekvatna presuda. Prvo se pitam zašto im je toliko vremena trebalo da osude tog čoveka, ako se to i može nazvati osudom. Mišljenja sam da treneri, kao i nastavnici, da bi dobili licencu da se bave tim poslom, moraju da prođu stroge zdravstvene kontrole - poručila je sagovornica Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading