SUSPENDOVAN TVITER NALOG ARNO GUJONA: Krivi tajkunske medije za to!

Autor:

Vesti

19.08.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gujon smatra da je poslednji njegov post na Tviteru u kome je razotkrio propagandu pojedinih medija kriv za to što je njegov nalog privremeno suspendovan.

SUSPENDOVAN TVITER NALOG ARNO GUJONA: Krivi tajkunske medije za to!

Foto: Tanjug

Veliki humanitarac, poznat najviše po stalnoj pomoći koju organizuje namenjenoj Srbima sa Kosova, Arno Gujon, razotkrio je propagandu medija N1, a nedugo nakon toga, doživeo je cenzuru, budući da je njegov profil na Tviteru suspendovan.

Naime, kao što je i napisao na svom Fejsbuk profilu, Gujon je podelio na Tviteru objavu u kojoj komentariše tekst objavljen na portalu N1.

Tekst je naslovljen - Istraživanje: Da je Kosovo izgubljeno, smatra gotovo polovina građana Srbije. Na ovo je Gujon oštro odreagovao, navodeći da je reč o iskusnim propagandistima.

- "Anketa" je inače sprovedena od 4. do 14. marta! Iskusni propagandisti umeju da prepoznaju pravi momenat za spinovanje - naveo je Arno na svom profilu na Tviteru, a nedugo nakon toga njegov nalog je stopiran.

Kako smatra ovaj humanitarac, veza između poslednjeg njegovog posta i gašenja naloga na društvenoj mreži na kojoj ga je podelio, sasvim je jasna, sa time je upoznao i svoje pratioce na Fejsbuku.

Upravo mi je Tviter, bez obrazloženja, suspendovao nalog na kojem sam imao 34 000 pratilaca! To je skandalozno! Pogledajte moj poslednji tvit i sami zaključite da li sam nešto pogrešno napisao... - objasnio je Gujon.

Gujon nije jedina žrtva cenzure društvenih mreža, koje postaju sve oštrije kada su u pitanju komentari koji štite srpske nacionalne interese.

Režiser i pisac Dragoslav Bokan takođe je bio "banovan", budući da je na svom zvaničnom nalogu imao puno tekstova, obojenih srpstvom i ljubavlju prema otadžbini, sa velikim brojem pregleda i lajkova. Naime, čitav njegov profil na Fejsbuku je obrisan.

Žrtva Tviter cenzure, bio je i nekadašnji predsednik Amerike, Donald Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading