POGIBIJA ZA MESTO NA BEOGRADSKIM PIJACAMA: Na Banjici tezga plaćena 570.000 dinara!

Autor: beograd.rs

Vesti

06.06.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna licitacija za dodelu pijačnog poslovnog prostora i pijačne opreme na svim beogradskim pijacama, na kojoj je učestvovalo više od 80 lica, održana je u službenim prostorijama pijace "Kalenić", a najskuplja tezga, što je neverovatno, zakupljena je za 570.000 dinara.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Najveća borba vodila se za zakup tezge na pijaci "Banjica", za koju se nadmetalo petoro lica i koja je od početne sume od 25.000 dinara dostigla iznos od 570.000 dinara, kao i za lokal koji je izlicitiran na 450.000 dinara. Veliko interesovanje vladalo je i za pijacu "Skadarlija", gde su nove moderne tezge izlicitirane za iznose veće od 200.000 dinara, dok je na pijaci "Zemun" tezga dostigla 190.000 dinara. Ukupan prihod ostvaren na jučerašnjoj licitaciji iznosi 3.196.000 dinara.

JKP "Gradske pijace" otpočelo je pre dve godine sa dodelom pijačnih kapaciteta putem održavanja javnih licitacija kako bi na transparentan način sva zainteresovana lica pod jednakim uslovima imala priliku da zakupe jedan od pijačnih kapaciteta na najprometnijim beogradskim pijacama. Za sve poljoprivredne proizvođače, preduzetnike i pravna lica "Gradske pijace" predstavljaju sigurne, efikasne i brze kanale distribucije, koji im omogućavaju da robu koju proizvode naplate odmah i obezbede ekonomsku održivost posla kojim se bave, a sa ovim načinom oglašavanja i dodele "Gradske pijace" će nastaviti i u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading