SRPKINJA, RUSKINJA I AMERIKANAC OČISTILI DEPONIJU U BANJIČKOJ ŠUMI: Beograđani napravili haos posle žurke!

Autor:

Vesti

30.03.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojac, sastavljen od Srpkinje, Amerikanca i Ruskinje, udružio je snage i očistio svaki pedalj Banjičke šume, ostavljajući je besprekorno čistom.

SRPKINJA, RUSKINJA I AMERIKANAC OČISTILI DEPONIJU U BANJIČKOJ ŠUMI: Beograđani napravili haos posle žurke!

Foto: Republika

Društvene mreže su danas preplavljene negativnim komentarima na snimke i prizore iz Banjičke šume, gde je sramna fotografija šume preplavljene smećem izazvala ogorčenje javnosti. Međutim, dok su se negativni komentari nizali, jedan inspirativan prizor vraća veru u humanost i izaziva velike pohvale.

Kanal pun smeća, limenki, papira, maramica i kesa, kao i okolna šuma pretrpana istim, stvarali su zastrašujući prizor u jednom od najlepših mesta za šetnju u Beogradu. Ogorčeni komentari osudili su ovakvo nemarno ponašanje, ali nedugo nakon objavljivanja užasnih fotografija, stigao je prizor koji vraća veru u humanost.

Trojac, sastavljen od Srpkinje, Amerikanca i Ruskinje, udružio je snage i očistio svaki pedalj Banjičke šume, ostavljajući je besprekorno čistom. Njihov nesebičan trud i požrtvovanost zaslužuju veliku pohvalu, a ovakav primer solidarnosti i brige za okolinu treba da nas inspiriše i podstakne na slične akcije.

Kako smo već pisali jutros je u Banjičkoj šumi zatečen užasan prizor. Kompletnu vest možete pročitati OVDE.


Mnogi komentatori ističu da je ovo sjajan primer kako pojedinci mogu da promene svoje okruženje na bolje, te da je važno da se svi uključimo u očuvanje prirode. Ova inspirativna priča pokazuje da još uvek postoje vredni ljudi spremni da srede okolinu koju su drugi uništili i otrovali, te da je zajedničkim naporima moguće ostvariti pozitivne promene.

Ova akcija čišćenja Banjičke šume ne samo da je vratila veru u humanost, već je i podstakla građane da se aktivno uključe u očuvanje prirode i čistoće svoje okoline. Njihov trud i posvećenost su primer kako zajedničkim naporima možemo stvoriti lepše okruženje za sve nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading