JEZIVO! Bahati vozač napravio haos u Kneza Miloša - skreće preko duple pune linije, ALI TO NIJE SVE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.02.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila napravio je niz prekršaja.

JEZIVO! Bahati vozač napravio haos u Kneza Miloša - skreće preko duple pune linije, ALI TO NIJE SVE! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Bahati vozač crnog "volva" jutros je, u najmanju ruku, ugrozio više učesnika u saobraćaju, i to u samom centru grada, u vreme jutarnjeg špica

Naime, kako su zabeležile kamere automobila, on je skrenuo na mestu gde je zabranjeno skretanje, prelazeći tako preko duple pune linije. Međutim, to nije sve. 

Da njegova bahatost i nemarnost prema drugim učesnicima u saobraćaju bude gora i veća, sve vreme je telefonirao.

Pogledajte snimak:

 

 

Inače, ovaj čin bi lako mogao da se okarakteriše kao naislnička vožnja, te da se sankcioniše novčano, kaznenim bodovima, pa čak i kaznom zatvora i oduzimanjem vozačke dozvole.

Korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje povećava rizik od saobraćajne nezgode za četiri do čak 20 puta, što čini ovaj prekršaj jednim od trenutno najvećih problema bezbednosti saobraćaja, ranije su apelovali iz MUP-a.

Prema postojećem Zakonu, zaprećena kazna za vozače koji koriste mobilni telefon i razgovaraju, ali i za fotografisanje ili pretraživanje na internetu je 10.000 dinara.

Inače, nasilnička vožnja je postupanje vozača koje je u gruboj suprotnosti sa pravilima saobraćaja, odnosno, prilikom koje vozač ne pokazuje obzir prema bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

U zavisnosti od toga kako se delo koje je počinjeno okarakteriše, ono se i kažnjava.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading