NEVEROVATAN POTEZ POLICAJACA NA NOVOM BEOGRADU OSVOJIO SRCA LJUDI: Pogledajte šta su uradili za staricu (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci pomažu starijoj ženi da pređe ulicu u snežnim uslovima

NEVEROVATAN POTEZ POLICAJACA NA NOVOM BEOGRADU OSVOJIO SRCA LJUDI: Pogledajte šta su uradili za staricu (VIDEO)

Foto: instagram


Na Novom Beogradu, dvojica policajaca su privukla pažnju javnosti nakon što su priskočili u pomoć jednoj starijoj ženi.

Snimak koji je ubrzo postao viralan prikazuje kako su ovi divni policajci pritekli u pomoć ženi koja je pokušavala da pređe ulicu u teškim vremenskim uslovima. Sneg koji je zavejao ulice učinio je da hodanje postane izuzetno opasno, pogotovo za starije osobe. Policajci su pokazali izuzetnu pažnju i brigu, vodeći je sigurno preko puta i osiguravajući da ne dođe do nezgode.

 

 


Reakcije na društvenim mrežama

Ovaj gest humanosti brzo se proširio društvenim mrežama, a snimak je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd. Mnogobrojni korisnici su izrazili divljenje i zahvalnost prema ovim policajcima, ističući da su primer kako se pažnja i briga o drugima trebaju negovati. Komentari poput "Ipak ima onih koji imaju ljudskosti i srce, lepo i nežno" samo su deo pozitivnih reakcija koje su pristizale.

Ovaj slučaj jasno pokazuje da i u današnjem svetu, u kojem su negativne vesti često u prvom planu, postoje ljudi spremni da pruže pomoć i pokažu saosećanje prema drugima. Gestovi poput ovog podsećaju nas da se briga o najranjivijima u našem društvu ne sme zanemariti i da je ljudskost kvalitet koji treba negovati.

Podrška i ohrabrenje za dalje

Ova priča o policajcima sa Novog Beograda služi kao podsetnik da svaka dobra dela, ma koliko mala, imaju moć da inspirišu druge i da pokrenu lanac pozitivnih reakcija. Njihov primer nas podseća da je važno prepoznati prilike za pomoć i da je ljudskost vrlina koja može učiniti svet boljim mestom za sve nas. Kroz ovo jednostavno, ali značajno delo, ovi policajci su pokazali da su spremni da pruže podršku i pomoć onima kojima je to najpotrebnije, ostavljajući dubok i trajan utisak na zajednicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading