KOLAPS U OVOM DELU GRADA ZBOG UDESA! Zaobilazite ovu deonicu i širokom luku - vozači, naoružajte se strpljenjem!

Autor:

Vesti

24.11.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulica Sime Markovića u Starom Gradu zatvorena je zbog radova.

KOLAPS U OVOM DELU GRADA ZBOG UDESA! Zaobilazite ovu deonicu i širokom luku - vozači, naoružajte se strpljenjem!

Foto: Shutterstock

Jutrošnji špic u Beogradu doneo je uobičajene gužve, a situacija se dodatno pogoršala zbog saobraćajnog udesa na auto-putu u smeru ka gradu, tačnije u visini Zmaja.

Prema informacijama dobijenim od Pink taksija, udes se dogodio u levoj traci, usporavajući protok saobraćaja i stvarajući značajne probleme za vozače.

- Saobraćaj je otežan zbog udesa na auto-putu, a istovremeno se primećuju gužve uobičajene za smer ka aerodromu - saopšteno je iz Pink taksija.

Dodatno, vozačima se savetuje da izbegavaju Ulicu Sime Markovića u Starom Gradu, koja je zatvorena zbog radova. Ova prometna obustava dodatno doprinosi problemima u gradskom saobraćaju.

Svi vozači su upozoreni da budu oprezni i strpljivi dok se rešava situacija na auto-putu, a oni koji planiraju prolazak kroz Staro Gradsko područje trebaju prilagoditi svoje rute izbegavajući Ulicu Sime Markovića.

Policija i hitne službe su na terenu kako bi rešile saobraćajni udes i omogućile normalizaciju saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading