VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE POSETIOCE ADE CIGANLIJE! Pazite gde idete i kako se parkirate da vas ne sačeka NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.07.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama je objavljna fotografija na kojoj se vidi kako lopovi kradu gorivo iz automobila koji je parkiran kod Ade Ciganlije.

VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE POSETIOCE ADE CIGANLIJE! Pazite gde idete i kako se parkirate da vas ne sačeka NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Nekadašnje ostrvo a sada poluostrvo, Ada Ciganlija danas je najveće srportsko-rekreativno-kulturno mesto u Beogradu. Najveća gradska plaža učinila je ovo mesto višenamenskim koje posetioci rado koriste za sport, rekreaciju, aktivino provođenje slobodnog vremena, ili, jednostavno, za odmaranje ili plandovanje.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/moj_beo_grad

Ada Ciganlija, krađa goriva

 

U toku godine ovo mesto poseti oko četiri miliona gostiju, kako iz Beograda, tako i iz cele Srbije, ali i iz inostranstva.

Posetioci, naročito oni koji na ovo odmaralište dolaze kolima, trebalo bi da obrate pažnju na jednu stvar.

Naime, na društvenim mrežama je objavljna fotografija na kojoj se vidi kako lopovi kradu gorivo iz automobila koji je parkiran kod Ade Ciganlije. 

- Na Adi redovno kradu gorivo – započinje komentar uz ovu fotografiju.

- Poenta je da što više ljudi počne da parkira automobil tako da je rezervoar na strani ulice. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading