UŽAS U ŽARKOVU: Žena opljačkana u gradskom autobusu, napadač koristio NOŽ!

Autor:

Vesti

01.10.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačke u gradskom prevozu predstavljaju pravu “poslasticu” za džeparoše. Gotovo svakodnedevno imamo žrtve ovih “mahera” koji krađu obave gotovo neprimetno, iako su često u punom autobusu.

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Autobusi su "najčešća" meta džeparoša

Njihove mete mogu biti svi, a metode koje koriste svakim danom su sve agresivnije. Ipak, dok su do nedavno u “pohod” išli goloruki i tražili novčanike i telefone koje je lako dohvatiti i izvući, ovoga puta su krenuli naoružani nožem.

Na jednoj beogradskoj liniji koja saobraća između Rakovice i Žarkova jednoj ženi je lopov nožem presekao tašnu i iz nje izvukao novčanik i po svemu sudeći nonšalantno odšetao sa “ulovom” iako je bio okružen mnoštvom putnika

Žena je primetila da je ranac presečen i da joj fale dokumenta tek nakon što je sišla na svoju stanicu.

Ovakve situacije mogu biti opasne iz više razloga. Šta ako bi se desilo da je krdljivac uhvaćen u “akciji” a pritom je naoružan hladnim oružjem, ili tokom same krađe može i nehotice da povredi onog koga “obrađuje”?

Te zato apelujemo na putnike da otvore četvore oči kad god putuju javnim prevozom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading