(VIDEO) PROSIDBA O KOJOJ PRIČA BEOGRAD! ALEKSANDAR JE POVEO KATARINU NA VOŽNJU REKOM: Kada je pogledala u STARI SAVSKI MOST nije mogla da veruje svojim očima

Autor: Republika.rs

Vesti

20.03.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čin veridbe za mnoge je jedna od najlepših uspomena i najznačajnijih životnih momenata, zato je jedan Beograđanin Aleksandar odlučio da upravo takvo iskustvo priredi svojoj devojci Katarini, a o njihovoj sinoćnoj veridbi danas priča ceo Beograd.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Prosidba u Beogradu

Kada je Aleksandar pozvao Katarinu na romantičnu vožnju čamcem, uprkos korona virusu i martovskoj hladnoći koja je ovih dana vladala Beogradom, nije ni slutila kakvo iznenađenje joj sprema.


Baš kada je par plovio, približavajući se Starom savskom mostu, njihovi prijatelji sa velikim transparentom na kojem je pisalo: "Katarina udaj se za mene", svojom vikom i skakanjem privukli su joj pažnju.

Brzo je shvatila šta piše na ogradi ispred njih i ubrzo su, u čamcu, usledili

 

 

 

Čitav događaj je zabeležen kamerom sa obale, dok se u pozadini čuje simpatična šala, koju su Aleksandru uputili njegovi prijatelji, dovikujući: "Gotovo je, gotovo!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading